Όλοι για «κούλουμα» στον ιππόδρομο – Δωρεάν νηστίσιμοι μεζέδες για τους επισκέπτες

Την Καθαρά Δευτέρα 19/02/2018,  ο Ιππόδρομος Αθηνών θα γεμίσει χαρταετούς, χρώμα, μουσική, και παιδικά χαμόγελα! Η Ιπποδρομίες Α.Ε. προσκαλεί μικρούς και μεγάλους στις εγκαταστάσεις του Μαρκόπουλου σε μία μεγάλη γιορτή που πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Δήμου Μαρκόπουλου.  Από τις 10:30 π.μ. έως τη δύση του ηλίου, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν, δωρεάν, μια σειρά μοναδικών δράσεων που υπόσχονται μία αξέχαστη εμπειρία. Eιδικές καντίνες θα προσφέρουν, επίσης, δωρεάν λαγάνες, φασολάδα και νηστίσιμους μεζέδες σε όλους.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, θα πραγματοποιηθεί ένα μοναδικό air show ακροβατικών με πρωτότυπους χαρταετούς. Ιπτάμενα χταπόδια, μέδουσες και πολλά σχέδια θα γεμίσουν με χρώμα τον ουρανό προσφέροντας ένα μοναδικό θέαμα που αναμένεται να καθηλώσει όλους τους επισκέπτες.

Την τιμητική τους, όμως, στην εκδήλωση στο Μαρκόπουλο θα έχουν τα παιδιά. Βόλτες με πόνυ, παιδικά εργαστήρια και παιχνίδια, μαθήματα ασφαλούς οδήγησης ποδηλάτου είναι μερικές από τις δραστηριότητες που υπόσχονται στιγμές ξεγνοιασιάς και γέλιου.

Στη διάθεση όλων των επισκεπτών θα βρίσκεται ειδικός χώρος για πικνίκ, καθώς και δωρεάν πάρκινγκ για όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.