Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής: επετειακή εκδήλωση για τα είκοσι χρόνια στην Παλιά Βουλή

Η παράταξη του Γιάννη Σγουρού «Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής» γιορτάζει τη συμπλήρωση 20 χρόνων αυτοδιοικητικής διαδρομής και προσφοράς (2003-2023) σήμερα Δευτέρα στις 18.30 στην Παλιά Βουλή.

Στην εκδήλωση θα βραβευθούν προσωπικότητες με προσφορά στην κοινωνία και την Αυτοδιοίκηση. Συγκεκριμένα, θα τιμηθεί η προσφορά της αείμνηστης Φώφης Γεννηματά στην παράταξή μας, την αυτοδιοίκηση και την Αττική, καθώς και ο συνθέτης Χρήστος Νικολόπουλος και ο σκηνοθέτης Τάσος Μπιρσίμ.

Ο επικεφαλής της Παράταξης και υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός, δήλωσε τα εξής:

«Η Παράταξή μαςφέτος συμπληρώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας στην Περιφέρεια Αττικής. Ξεκινήσαμε με επικεφαλής την αείμνηστη Φώφη Γεννηματά, δίνοντας όλες μας τις δυνάμεις, για έργο και λύσεις. Πορευτήκαμε με συνέπεια, συναίνεση, διάλογο και δημιουργική δράση, τόσο στην Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Αθηνών – Πειραιώς, όσο και στην Περιφέρεια Αττικής, με μοναδικό γνώμονα την εξυπηρέτηση όλων των πολιτών, παρεμβάσεις και σημαντικά έργα ουσίας, με αποτελεσματικότητα, εντιμότητα, με σεβασμό στο δημόσιο χρήμα. 

Μείναμε στην Αυτοδιοίκηση και σεβόμενοι πάντα τη λαϊκή ετυμηγορία υπηρετήσαμε τους πολίτες από οποιαδήποτε θέση – δεν λείψαμε ποτέ, δεν φύγαμε ποτέ. Συνεχίζουμε τη διαδρομή μας, διεκδικώντας τη στήριξη όλων των ενεργών και σκεπτόμενων πολιτών της Αττικής στις εκλογές που έρχονται, σίγουροι ότι θα ψηφίζουν για τον τόπο τους και όχι για το κόμμα τους».