Γιατί ο Καραμανλής απουσιάζει όταν μιλάει… ο Μητσοτάκης

“Φωτιά στα τόπια” του κυβερνώντος κόμματος βάζει παραπολιτικό σχόλιο στην κυριακάτικη ΕΣΤΙΑ. Σε αυτό ο Μανώλης Κοττάκης, γνωστός για την πολύ στενή σχέση εμπιστοσύνης με τον Κώστα Καραμανλή αφού έχει γράψει και βιβλίο για τα έργα και τις ημέρες του πρώην Πρωθυπουργού και προέδρου της ΝΔ, αφήνει σαφή υπονοούμενα για αποστάσεις που παίρνει εδώ και καιρό από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Όπως αναφέρει για όσους γνωρίζουν δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι ο πρώην Πρωθυπουργός απουσιάζει συστηματικά τελευταία από συνεδριάσεις της Βουλής και ιδιαίτερα από τις προ ημερησίας όπου τον λόγο παίρνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης!

Όπως σημειώνει χαρακτηριστικά “κατανοώ ότι ο Κώστας Καραμανλής παίρνει διακριτές αποστάσεις από τα τεκταινόμενα”! Και ολοκληρώνει με το σιβυλικό “Αυτά προς ώρας” υπονοώντας ότι θα υπάρξει και συνέχεια…

Ένας άλλος, γνωστός για τις στενές του σχέσεις στο παρελθόν με τον Κώστα Καραμανλή, ο πρώην κυνβερνητικός εκπρόσωπος Βαγγέλης Αντώναρος σχολίασε με βρετυανικό … τρόπο το άρθρο: “Δεν ξερω αν είναι στοχευμένο μήνυμα. Πάντως οι Αγγλοσάξωνες θα έλεγαν: Ιt’s about time. Otherwise it might be too late.”

ΑΠΟ ΤΟ FAQ