Διευκρινίσεις Κοττάκη για τη Γιάννα Αγγελοπούλου

Από τον δημοσιογράφο Μανώλη Κοττάκη λάβαμε και δημοσιεύουμε διευκρινίσεις με αφορμή το δημοσίευμα του «Α.Π.» με τίτλο «Ανήκει η Γιάννα Αγγελοπούλου στη διαπλοκή;» που δημοσιεύθηκε στις 29 Μαΐου.

Αγαπητέ φίλε Γιώργο Λακόπουλε

Προφανώς και η Γιάννα Αγγελοπούλου δεν ανήκει στη διαπλοκή με τον ελληνικό ορισμό. Προφανώς και δεν είχε ποτέ δοσοληψίες με το δημόσιο. Προφανώς και όσοι εργαστήκαμε στον «Ελεύθερο Τύπο» γνωρίζουμε άριστα ότι ποτέ δεν αξιοποιήθηκε η εφημερίδα ως μέσο πίεσης για άλλες δουλειές.

Το αντίθετο μάλιστα: Οι εκδότες της παλαιάς διαπλοκής είχαν συνασπιστεί εναντίον της για να αποτρέψουν την κυριαρχία της. Η αναφορά στο όνομα της κυρίας Αγγελοπούλου στο άρθρο της «Εστίας» είχε στόχο ένα και μόνο: Να αναδείξει πως συμπεριφέρθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ σε όλους όσοι στάθηκαν δίπλα του και μάλιστα πολύ νωρίς, από το 2008.

Ο «Ελεύθερος Τύπος» ήταν η μόνη εφημερίδα που είχε αναδείξει, με εκτενή ρεπορτάζ από τότε, το άστρο του κυρίου Τσίπρα. Οι πόρτες του Ιδρύματος Κλίντον δεν θα άνοιγαν ποτέ για τον Έλληνα πρωθυπουργό αν δεν ήταν ο Θόδωρος και η Γιάννα Αγγελοπούλου. Ωστόσο παρά ταύτα ποιο ήταν το «ευχαριστώ» του ΣΥΡΙΖΑ στην προκειμένη περίπτωση; Αρνήθηκαν να της ανανεώσουν ακόμη και το διπλωματικό της διαβατήριο για λόγους που όλοι οι μυημένοι καλά γνωρίζουμε . Μικρότητες!

Ταύτα και παρερμηνείες στα όσα γράφω για την Γιάννα, παράκληση θερμή, να αποφεύγονται.

Μανώλης Κοττάκης

Διαβάστε εδώ το αρχικό δημοσίευμα