Κινάλ: Παραίτηση Μαλέλη από την θέση του γραμματέα επικοινωνίας

Την παραίτησή του ανακοίνωσε, εμμέσως πλην σαφώς, από τη θέση του γραμματέα επικοινωνίας του Κινήματος Αλλαγής ο Σταμάτης Μαλέλης, έπειτα από τετ α τετ που είχε με την Φώφη Γεννηματά.

Ο γνωστός δημοσιογράφος επικαλείται διάσταση απόψεων με την πρόεδρο του κόμματος και υπογραμμίζει ότι δεν συμφωνεί με τις αλλαγές που ετοιμάζεται να δρομολογήσει η κ. Γεννηματά.

Προς το παρόν ο Σταμάτης Μαλέλης δεν φαίνεται να αποχωρεί και από το κόμμα.

Αναλυτικά η δήλωση:

Σήμερα συναντήθηκα με την πρόεδρο του ΚΙΝ. ΑΛΛ, Φώφη Γεννηματά. Στη μεταξύ μας συνάντηση επικυρώθηκε αυτό που συμβαίνει εδώ και δυο μήνες. Η διάσταση απόψεων και προσεγγίσεων για τα χαρακτηριστικά που πρέπει να λάβει η μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη. Η κ. Γεννηματα όπως έχει κάθε δικαίωμα σκοπεύει να δρομολογήσει αλλαγές στην κομματική διάρθρωση, με τις οποίες εγώ δεν συμφωνώ .

Την ευχαρίστησα για τη συνεργασία. Θέλω να διαβεβαιώσω όλους ότι θα συνεχίσω να παλεύω για ένα προοδευτικό και ριζοσπαστικό Κίνημα και για μια μεγάλη δημοκρατική παράταξη που θα είναι σε ετοιμότητα να προστατεύσει την κοινωνία, τις κατακτήσεις της και κυρίως το κοινωνικό κράτος.

Πιστεύω ότι έρχονται δύσκολες μερες για τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους, και το Κίνημα πρέπει να είναι είναι μπροστά με καθαρές και όχι αμφίσημες απόψεις.

Την κριτική μου σε πράξεις και παραλείψεις  που οδήγησαν το ΚΙΝ. ΑΛΛ, να χάσει την ηγεμονία του προοδευτικού χώρου θα την ασκήσω στα όργανα του Κόμματος 

Εκπτώσεις στις αρχές μου και στις ιδέες μου δεν κάνω.

Θέσεις τις οποίες δεν πιστεύω δεν μπορώ να υπηρετήσω.