Ολέθριο λάθος

Του Τάκη Ψαρίδη

Μαθαίνω ότι δυναμώνουν και πληθαίνουν οι φωνές στο Σύριζα κατά της διάσπασης και κατά της φυγής από το κόμμα.

Οι δημοσκοπήσεις το δείχνουν καθαρά. Η αποδοχή του Κασσελάκη στους ψηφοφόρους και στην κοινωνία υπολείπεται κατά πολύ από την αποδοχή του στα μέλη του Σύριζα. Τεράστια και αγεφύρωτη η διαφορά. Στο 13 «τακατό» κατέπεσε ο Σύριζα, στο 12 «τακατό» παραμένει το πασοκ. Και η πτώση συνεχίζεται ακάθεκτη.

Τώρα δικαιολογούν την απόρριψη του από την κοινωνία ότι ήταν παντελώς άγνωστος και δεν τον ήξερε ο κόσμος και δεν ντρέπονται που ψήφισαν έναν παντελώς άγνωστο. Ούτε και που συνεχίζουν να τον στηρίζουν και μετά τις εσωκομματικές εκλογές, παρότι αποκαλύφθηκε ότι είναι και πολιτικός απατεώνας.

Στο μεταξύ μόνο το 6 «τακατό» θεωρεί τον Κασσελάκη αριστερό. Η προσπάθεια του να εξαπατήσει συνειδητά τον κόσμο ότι είναι αριστερός δεν περνάει. Ο κόσμος τον έχει πάρει χαμπάρι από την πρώτη στιγμή και η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται.

Όχι, δεν είναι νωρίς ακόμα δήθεν για να κριθεί. Το κακό πρέπει να σταματήσει εδώ και να μην ολοκληρωθεί.

Όλοι πλέον καταλαβαίνουν ότι η διάσπαση και η φυγή από το κόμμα είναι ολέθριο λάθος για τον απλούστατο λόγο ότι ο Κασσελάκης και όλη αυτή η φαρσοκωμωδία, που ξεφτιλίζει την αριστερά, κάποια στιγμή θα πέσει. Όχι από τα στελέχη και ορισμένους καιροσκόπους του Σύριζα που τώρα τραβάνε τα μαλλιά τους, αλλά από τον κόσμο και την κοινωνία. Και τότε, το «γιατί», το «διότι» και το «πώς» έγινε αυτό θα πάρει την θέση του και κάθε κατεργάρης τον πάγκο του.. #Kasselification