Περίγελος!!!

Του Παύλου  Πολάκη*

“Αρχικά περιμέναμε 700 χιλ εμβόλια το Δεκέμβρη, μετά έγιναν 300 χιλ και τελικά έφτασαν 9 χιλιάδες εμβόλια!

Στην τηλεόραση και στα σάιτ μας έδειχναν κάτι τεράστιες και υπερσύγχρονες νταλίκες σαν χαρακτήρες στους transformers και τελικά έφτασε ένα βανακι που αν διπλοπαρκάρει στα στενά της Κυψέλης, δεν σταματάει καν η κυκλοφορία.

Και ανοίγει το βαν και βγαίνουν 2 κουτάκια σαν ντενεκεδες λάδι.

Και από κει ξεκινάει ο παραλογισμος λες και έχουν επικοινωνιολόγο το Σεφερλή.

Ναι ναι, αυτό είναι το σημείο που ξεκινάει ο παραλογισμός! Μυστικές τοποθεσίες, τρατός, drones, ελικόπτερα, ΕΚΑΜ, ρεπόρτερς που με κίνδυνο τη ζωή τους τράβαγαν πλάνα από όλη τη διαδρομή, με το που πέρασε το βαν τα σύνορα.

Σε όλο αυτό το καταπληκτικό σχέδιο έβγαλαν και όνομα, σχέδιο “Ιπποκράτης” λέει. Όλα αυτά για ένα βαν που από το Βέλγιο έφτασε μόνο του χωρίς καμία συνοδεία!!!! Και συνεχίζεται το θέατρο.

Οι δημοσιογράφοι να παίρνουν τις φωτογραφίες από χαμηλά για να φαίνονται οι κούτες τεράστιες.

 Η κυβέρνηση να έχει αμολήσει όλα τα ψεύτικα πληρωμένα ακκαουντ να τονίζουν παντού στο ίντερνετ, ότι καμία άλλη κυβέρνηση δεν θα κατάφερνε αυτή την τρομερή επιχείρηση.

Να τους έχει πάρει στο ψιλό μέχρι και ο τελευταίος πολίτης αυτής της χώρας και τα μέσα να παρουσιάζουν την σχεδιαρα της κυβέρνησης, λες και απευθύνονται σε παιδιά δημοτικού, που αμφιβάλλω ότι θα έπειθαν ακόμα και αυτά. Τέτοιο φιάσκο δεν έχει ξαναγίνει. 

Τέτοιο θέατρο του παραλογου άλλος ηγέτης χώρας δεν έπαιξε ποτέ ούτε καν σε απολυταρχικά καθεστώτα, γιατί θα τον έπαιρνε ο λαός με τις πέτρες, θα γινόταν γελοιογραφία σε όλες τις εφημερίδες…

*Ανάρτηση του πρώην υπουργού στο FB- λογοκριμένη από το ΑΠ