Πώς ”χάθηκαν” η Ελλάδα και οι ‘Ελληνες…

Του Μέλιου Ανδρικόπουλου

Το τσουνάμι ερχόταν χρόνια τώρα κατά πάνω μας. Το βλέπαμε, το κοιτάζαμε (στωϊκά..) αλλά δεν πιστεύαμε ότι θα μας φτάσει και θα μας προφτάσει.!!

‘Ωσπου τελικά ήρθε και δεν άφησε τίποτα όρθιο στην πορεία του!!

Το τσουνάμι ήρθε με πολλά παρακλάδια και τα γκρέμισε ΟΛΑ ένα προς ένα ,χωρίς να βρει -ουσιαστική – αντίσταση πουθενά!!

Όταν ακούστηκαν κάποιες φωνές διαμαρτυρίας, ήταν πλέον πολύ, πολύ αργά…

Από που ν αρχίσει και τι να πρωτοαναφέρει κανείς..

1. Η ”Λερναία Ύδρα” της εμπροσθοφυλακής της εκτεταμένης διαφθοράς, της σαπίλας, της αλλοτρίωσης και της ξετσιπωσιάς, είναι φυσικά η τηλεόραση!!

2. Οι πολιτικές εξουσίες-διαχρονικά- πριόνιζαν συστηματικά το δέντρο της Ελληνικής Φυλής. Μια σειρά από ανθελληνικούς και μισανθρωπικούς νόμους, οδήγησαν τους Έλληνες στην παρατεταμένη ανέχεια, στη φτώχεια την εξαθλίωση την απροσμέτρητη και μη αναστρέψιμη παρακμή. Οι αντιδράσεις από άλλες ”υγιείς” πολιτικές δυνάμεις ήταν εξαιρετικά ασήμαντες και ανεπαρκείς.

3.Ο Δικαστικός Κόσμος της χώρας, απέδειξε άπειρες φορές ότι είναι απέναντι από τον Ελληνικό Λαό και σε όλες τις μεγάλες υποθέσεις, τάχθηκε στο πλευρό της εκάστοτε κυβερνητικής εξουσίας.

α)Με υπογραφή δική τους καταστράφηκαν οι συνταξιούχοι και οδηγήθηκαν στην απελπισία, στην άγρια φτώχεια και στην πλήρη εξαθλίωση!! Ακόμη τους κάνουν ασύλληπτα μαρτύρια, στα άθλια δικαστήριά τους ,για να αποφασίσουν να τους δώσουν ψίχουλα- σε αγαστή συνεργασία με ανεκδιήγητους δικηγόρους- που τους παίρνουν και τα τελευταία ευρώ που έχουν στην τσέπη τους ,για δήθεν αγωγές που καταθέτουν και δεν εκδικάζονται ποτέ και όλα αυτά ,όταν τους έχουν ΚΛΕΨΕΙ τη μισή σύνταξη!!

β)Με δικές τους αποφάσεις κατέστρεψαν τους Έλληνες μικροομολογιούχους (με το διαβόητο psi) των κυβερνήσεων Παπαδήμου-Σαμαρά-Βενιζέλου. Αντί να επιβραβευτούν οι μικροομολογιούχοι που βοήθησαν να σωθεί η χώρα από την απόλυτη οικονομική καταστροφή, τιμωρήθηκαν άγρια και τους έκλεψαν τη μισή αξία των οικονομιών τους!! Η Δικαιοσύνη απέδειξε και σε αυτή την περίπτωση ότι υπηρετεί και εξυπηρετεί αλλότρια συμφέροντα!!

γ) Με δικαστικές αποφάσεις οι Έλληνες χάνουν τα σπίτια τους και περνάνε στην ιδιοκτησία των άθλιων ξένων μαφιόζικων φανς, σε συνεργασία με ΟΛΕΣ τις ανθελληνικές τράπεζες που εργάζονται συστηματικά για την εξόντωση και αφανισμό των Ελλήνων!! Οι πολιτικές εξουσίες κάνουν πως δεν είδαν ,δεν κατάλαβαν..

4) Ο νομικός κόσμος της χώρας, με γνώμονα αποκλειστικά και μόνο το προσωπικό τους όφελος και συμφέρον, ουδέποτε όρθωσαν το ”νομικό τους ανάστημα”, απέναντι στην ψήφιση καταστροφικών για την κοινωνία νομοθετημάτων. Αντίθετα σε συνεργασία με τους άθλιους κρατικούς φορείς, οδήγησαν και οδηγούν τους δυστυχισμένους Έλληνες πολίτες στην κατάθεση σωρεία μηνύσεων και αγωγών που σπάνια έχουν αντίκρισμα και ουσιαστικό αποτέλεσμα!!

Η καθυστερημένη εκδίκαση των εργασιακών κυρίως υποθέσεων, στην ουσία αναιρεί την όποια απόδοση δικαιοσύνης.

Και ενώ πολλοί έχουν ταξιδέψει για τον άλλο κόσμο, οι υποθέσεις τους ”σαπίζουν” σε κάποιες ξεχασμένες κούτες στα υπόγεια κάποιων δικαστηρίων…

Αποτελούν και αυτοί τους βασικούς συνεργούς, που ”εργάστηκαν” για την ισοπέδωση και διάλυση της χώρας.

5.Τεράστια ευθύνη για την καταστροφή της χώρας έχουν τα σχολεία και τα πανεπιστήμια. Το κύριο καθήκον τους είναι να εμπεδώσουν οι μαθητές και οι σπουδαστές, ότι η κοινωνία πρέπει να παραμείνει όπως είναι στα εργασιακά ζητήματα, ώστε να συνεχίζεται στο διηνεκές η εκμετάλλευση των νέων εργαζομένων από ανάλγητες εργοδοσίες χωρίς να αντιδρούν. Τους διδάσκουν να θεωρούν ” φυσική κατάσταση” την άγρια εκμετάλλευση των εργαζομένων και τους μισθούς πείνας που τους δίνουν.

Παράλληλα, προωθούν νέα μοντέλα πολυσυμμετοχικής-δήθεν- οικογένειας, με απροσμέτρητες μελλοντικές συνέπειες…

Στην ουσία χτυπάνε την ”καρδιά” της Ελλάδας, που είναι η πατροπαράδοτη, αιώνια μορφή της παραδοσιακής οικογένειας.

6.Κάποια κόμματα του κοινοβουλίου, χρόνια τώρα, ετοίμαζαν το έδαφος για την πλήρη καταστροφή της χώρας. Με κύριο σύνθημα ”όλοι διαφορετικοί, όλοι ίσοι”, προωθούσαν συστηματικά την μετάλλαξη της κοινωνίας. Σήμερα χαίρονται ,διότι η πραγματική τους χαρά είναι οτιδήποτε καταστρέφει την οικογένεια, την έννοια της πατρίδας και των αρχών του Χριστιανισμού.

7) ΜΚΟ, οργανώσεις και καθοδηγούμενες συλλογικότητες. Όποιος περπατάει στους δρόμους της Αθήνας θα έχει παρατηρήσει την καθημερινή επικόλληση σε τοίχους και κολώνες σωρείας αφισών. Οι σκοτεινοί αυτοί μηχανισμοί, δαπανούν εκατομμύρια καθημερινά, για να περνάνε τα μηνύματά τους και να επηρεάζουν εκατοντάδες χιλιάδες, κυρίως νέους ανθρώπους. Ποια σκοτεινά κέντρα κρύβονται πίσω από όλους αυτούς; Ποιοι τους χρηματοδοτούν για να προκαλούν τεράστια ζημιά και να διχάζουν τον Ελληνικό Λαό;

Όταν μεγάλα κόμματα έχουν χρεοκοπήσει από τα προεκλογικά τους έξοδα, που βρίσκουν τόσα χρήματα που δαπανούν καθημερινά όλοι αυτοί οι ”πράκτορες”;

Ποιες υπερατλαντικές οργανώσεις τους χρηματοδοτούν, με σκοπό να αλλοιώσουν , να μεταλλάξουν και να προκαλέσουν τεράστια, μη αναστρέψιμη ζημιά ,στον Ελληνικό Λαό;

Απώτερος στόχος τους είναι να οδηγήσουν τον Ελληνικό Λαό στην απάθεια, στην απογοήτευση και τελικά στην παραίτηση…Νομίζω ότι τελικά οι στόχοι τους επιτεύχθηκαν…

Η Χώρα Εάλω!! Άπειροι εχθροί ευρίσκονται πλέον εντός των τοιχών!! Αμέτρητους εχθρούς ο Ελληνικός Λαός, τους χρηματοδοτεί από το υστέρημά του ,για να του προκαλούν συχνά-πυκνά καίρια πλήγματα, που στοχεύουν στον απόλυτο αφανισμό του!!

Πλέον η χώρα μας, δεν βρίσκεται ένα βήμα πριν τον γκρεμό!!

Ήδη έχει πέσει στον γκρεμό!! Η χώρα μας έχει γίνει αγνώριστη !!

Οι άνθρωποι μετά τα αλλεπάλληλα σοκ που υπέστησαν, μεταλλάχθηκαν!!

Κάποιοι λίγοι είναι οι τελευταίοι των Μοϊκανών!!

Είναι οι εναπομείναντες ”Ινδιάνοι”!!

Που να πάμε να στήσουμε τις σκηνές μας;

Ποιο ”οικόπεδο” άφησαν ελεύθερο ,ώστε να μπορέσουμε να συνεχίσουμε να ζούμε ,με τον τρόπο που κληρονομήσαμε από τους προγόνους μας;