Στρατηγική συνεργασία της Ιπποδρομίες ΑΕ του ΟΠΑΠ με την PMU

Η εταιρεία Ιπποδρομίες ΑΕ του ΟΠΑΠ προχώρησε σε στρατηγική συνεργασία με τις γαλλικές ιπποδρομίες Pari Mutuel Urbain (PMU) και εξασφάλισε για τους Έλληνες παίκτες από τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016 τη συμμετοχή τους στον μεγαλύτερο ευρωπαϊκό ιπποδρομιακό κουμπαρά (common pool), στον οποίο μετέχουν συνολικά 19 χώρες με 24.000 σημεία πώλησης.ippodromies

opap-thumb-largeΣτο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειας της εταιρείας για την ανάπτυξη του ιπποδρομιακού προϊόντος παρέχεται για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά η ευκαιρία στους παίκτες, όχι απλά να στοιχηματίζουν στις γαλλικές ιπποδρομίες αλλά να συμμετέχουν σε κοινό κουμπαρά μαζί με τα ποσά που στοιχηματίζουν παίκτες από άλλες χώρες. Με αυτό τον τρόπο οι παίκτες από την Ελλάδα έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν μεγαλύτερα ποσά.

Οι γαλλικές ιπποδρομίες έχουν τζίρο 8,2 δισ. ευρώ το χρόνο και 22,5 εκατομμύρια ευρώ κατά μέσο όρο την ημέρα. Στον γαλλικό κουμπαρά παίζονται 823.500 ευρώ κατά μέσο όρο ανά γαλλική ιπποδρομία.

Τα προσφερόμενα παιχνίδια στα οποία συμμετέχουν οι Έλληνες παίκτες μέσω περίπου 800 πρακτορείων του ΟΠΑΠ είναι: Γκανιάν, Πλασέ, Δίδυμο, Φορκάστ, Τρίο, Τρικάστ, Σουίνγκερ, καθώς και το νέο παιχνίδι 2 στα 4.