Ένας αντίλογος για τον Προκόπη Παυλόπουλο

Του Γιάννη Γιαννόπουλου

Αγαπητέ Γιώργο,

Δημοσιεύεις για πολλοστή φορά ένα ακόμη άρθρο με το οποίο αβαντάρεις για μια ακόμη φορά τον Προκόπη Παυλόπουλο ώστε να συνεχίσει να ασκεί τα καθήκοντα του Π.Δ. Αυτό και μόνο, θέτει υπό αμφισβήτηση τα πραγματικά σου πιστεύω.

Ο Παυλόπουλος υπήρξε ένα μέτριος πρόεδρος χαμηλού εκτοπίσματος και προέρχεται από την δεξιά (δεν αποκόπηκε ποτέ !)
Εννοείται ότι είναι ασύγκριτα καλύτερος από τον τυχοδιώκτη Σαμαρά. Επομένως η σύγκριση μεταξύ των δυο ανδρών, που επιχειρείς ,εδώ και καιρό είναι απολύτως αδόκιμη.

Γράφεις λοιπόν:

Έχει αποκόψει τον ομφάλιο υπουργικό λώρο με το κόμμα του και λειτούργησε με απόλυτη προσήλωση στο πνεύμα και στο γράμμα του Συντάγματος, ως άξιος ρυθμιστής του πολιτεύματος και εκφραστής της ενότητας του έθνους”.

Αυτό από πού το έχεις συμπεράνει και το διαλαλείς εδώ και καιρό; Ξέχασες την σπουδή του ΠΠ, όταν όντως σίγουρος, για την επέλαση του Μητσοτάκη δεν υπέγραψε την τοποθέτηση των δικαστικών που είχε προγραμματίσει η τότε ΝΟΜΙΜΗ Κυβέρνηση ;

Εάν είχε υπογράψει, Ως ΌΦΕΙΛΕ, τα πράγματα στην Δικαιοσύνη θα ήταν τελείως διαφορετικά ιδίως με την εξέλιξη των σκανδάλων της NOVARTIS και ΚΕΛΠΝΟ.

Ξέρω ότι δεν συνηθίζεις να σχολιάζεις τις απόψεις των αναγνωστών σου στο Ανοιχτό Παράθυρο! Ισως δεν έχεις χρόνο για απόψεις που σε βρίσκουν αντίθετο… Θα σε παρακαλούσα όμως να κάνεις μια εξαίρεση και να γράψεις δυο γραμμές στα όσα σου γράφω προσωπικά.

Και κάτι τελευταίο …
Η παράδοση δεν υποδεικνύει υποψήφιο που να προέρχεται από τον Αριστερό Δημοκρατικό χώρο;

Δεν υπάρχουν στον αντίποδα πολιτικοί ή απλοί καταξιωμένοι πολίτες που να αξίζουν μια νέα υποψηφιότητα;
Εκτός εάν κάνω λάθος…

Ευχαριστώ για την φιλοξενία

Γιάννης Γιαννόπουλος