Αξιοθρήνητη περίπτωση, ή έξεστιν Κλαζομενίοις ασχημονείν….

Ήταν καλοκαίρι του 2012 όταν ένα περιστατικό σκόρπισε μειδιάματα στους θεατές των βραδινών δελτίων. Ο Αντώνης Σαμαράς ορκίσθηκε Πρωθυπουργός και ξεκίνησε ,κατά τα ειωθότα , συνοδευόμενος από τους υπουργούς του με τα πόδια από προεδρικό Μέγαρο για τη Βουλη μέσα από τον εθνικό κήπο.
Σ όλη τη διαδρομή ένας κοντός τύπος έτρεχε πισω του και προσπαθούσε να τον προφτάσει στο διασκελισμό του, λέγοντας κάτι στο οποίο κανείς δεν έδινε σημασία. Ούτε ο Πρωθυπουργός , παρ ότι μόλις είχε χρίσει υφυπουργό τον τύπο που τον ακολουθούσε ασθμαίνων.
Σήμερα εκείνος τύπος είναι βουλευτής του Καμένου και τον εκπροσωπεί στη Βουλή σε κρίσιμες συζητήσεις.
Το τελευταίο του κατόρθωμα κινήθηκε στην περιοχή του χυδαίου. Ανέβασε στο διαδίκτυο μια πορνογραφική αθλιότητα σε βάρος του Σαμαρά.

Εξεστιν Κλαζομενιοις ασχημονείν….

Προ καιρού ο ίδιος μίλησε για τα <πουσταριά> της Ευρώπης αναφερόμενος στον Πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου. Και όταν μπορεί εκμέσσει κατά των αντιπάλων της κυβέρνησης απίστευτες ανοησίες και αχρείες ατάκες. Διότι ο εν λογω είναι υποστηρικτής της κυβέρνησης. Είναι ένας από όσους έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στον σημερινό Πρωθυπουργό.
Το ήθος και η κουλτούρα του Αλέξη Τσίπρα αντέχουν τέτοιον υποστηρικτή; Θέλει να είναι Πρωθυπουργός με την ψήφο ενός τέτοιου άνθρωπου; Μπορεί μια κυβέρνηση της Αριστεράς να αποδέχεται τα φτηνιάρικα αστεία κατά των πολιτικών αντίπαλων της από τους υποστηρικτές της;

Ενας πολίτης