Δεν ζωντανεύουν οι νεκροί

Τις τελευταίες μέρες δημοσιεύονται τα ονόματα όσων θα περιληφθούν στα ψηφοδέλτια του Κινάλ. Όλοι μάλιστα πρέπει να έχουν τη έγκριση της Γεννηματά που δεν βλέπει το χάλι του κόμματος της, αλλά μεθοδεύει πώς θα αφήσει εκτός Βουλής τον Ανδρουλάκη και όποιον άλλον δεν τη βολεύει. Πάνω – κάτω πάντως αυτά που δημοσιεύονται θα είναι τα ονόματα. Δεν υπάρχουν και άλλοι.

Με τη πρώτη ματιά βγαίνει συμπέρασμα. Μυρίζουν πολιτική πτωμαΐνη. Κάτι τελειωμένοι που βαρύνονται με μύρια όσα στις περιόδους κυριαρχίας του σημιτισμού και του νεοπαπανδρεϊσμού, κάποιοι που διέσπασαν το ΠΑΣΟΚ ακολουθώντας τον  Γ. Παπανδρέου, τα παιδιά της “Ομάδας Παπουτσή”, κάτι σαλταρισμένοι του “εκσυγχρονισμού” και γενικά όσοι έχουν αποδοκιμαστεί ποικιλοτρόπως διεκδικούν έδρα στη Βουλή με ένα κόμμα που μάλλον τη βλέπει με το κιάλι.

Αποχή από την πραγματικότητα, αφέλεια, ή δεν έχουν δουλειά να κάνουν; Εκτός αν τους πείθει ένας αλαφροΐσκιωτος  που δηλώνει ότι θα πάρουν πάνω από 20%. Όπως ότι δεν πάνε για βουλευτές, αλλά για υπουργοί. Έχει να πέσει γέλιο.

 

Ο Συγκλητικός