Διαμαντοπούλου: Ποιος Μητσοτάκης;

Οι φήμες οργιάζουν για την Άννα Διαμαντοπούλου- ειδικά από τότε που στενός συνεργάτης της διορίσθηκε σε κομματικό φορέα της ΝΔ: ο Κυριάκος Μητσοτάκης την προορίζει για υπουργό.  Κυκλοφορεί μάλιστα ότι η ίδια πραγματοποιεί συναντήσεις με επιχειρηματίες για λογαριασμό του προέδρου της ΝΔ.

Ωστόσο από το περιβάλλον της πρώην επίτροπου όλα αυτά θεωρούνται αβάσιμα.  Όπως λέει δικός της άνθρωπος ” δεν υπάρχει καμία επαφή με τον Μητσοτάκη. Η Άννα τον συνάντησε μόνο μια φορά παλαιότερα, του είπε ό,τι είχε να του πει και έκτοτε δεν υπάρχει καμία  σχέση”.

“Άλλος συνεργάτης της διαβεβαιώνει ότι “αυτά τα λένε οι άνθρωποι του Μητσοτάκη για ψηφοθηρία- αφού οι οποίες πρωτοβουλίες παλαιοτέρα προήλθαν από τη δική τους πλευρά”. Προφανώς τι είναι αλήθεια και τι όχι δεν θα το μάθουμε ποτέ και απλώς μετά τις εκλογές θα δούμε αν έχουν βάση η οι φήμες ή οι διαβεβαιώσεις της πλευράς Διαμαντοπούλου.

Η ίδια πάντως είναι σε θέση να ξέρει ότι οποιαδήποτε ανάληψη ρόλου δίπλα στον Μητσοτάκη προσκρούει σε εσωκομματικές αντιδράσεις τις οποίες δεν μπορεί να αγνοήσει ο πρόεδρος της ΝΔ.

Επιπλέον, έχει συναίσθηση ότι αν βρεθεί στο πλευρό ενός Μητσοτάκη η Δημοκρατική παράταξη θα τη διαπομπεύσει, ακόμη και αν υπάρξει σύμπραξη της Γεννηματά με τη ΝΔ. Και η Άννα είναι μάλλον προσεκτική καθώς γνωρίζει ότι από δημοφιλία δεν πάει καλά τα τελευταία χρόνια και μια νέα αποδοκιμασία της θα της αφαιρούσε και όσα κέρδισε ως τώρα.

Ο Συγκλητικός