Εκτεθειμένος ο Δένδιας με τη στρατιωτική μεταχείριση Κασσελάκη, που διασύρει το  στράτευμα

Τα σόου του Στέφανου Κασσελάκη  τις τελευταίες μέρες  με το θέμα της -μόλις 15νθήμερης – στράτευσης του ήταν προφανώς ενταγμένο στο επικοινωνιακό μενού της δημόσιας παρουσίας του.

Αλλά θα περίμενε κανείς ότι στις δυο εβδομάδες που θα “υπηρετήσει την πατρίδα” -εδώ χάνουν το νόημά τους οι λέξεις- θα μας άφηνε ήσυχους.  Αμ δε..

Έκπληκτος ο ελληνικός λαός πληροφορήθηκε ότι τον στρατεύσιμο Κασσελάκη υποδέχθηκε ο ίδιος ο διοικητής του στρατοπέδου της  Θήβας. Για λόγους που μόνο ντροπή μπορούν να σημαίνουν για Έλληνα αξιωματικό.

Το  χειρότερο είναι ότι του παραχώρησε… προσωπικό γραφείο!. Για να ασκεί τα καθήκοντα του ως … αρχηγός της αξιωματικής αντιπολιτευσης “μετά τη στρατιωτική εξάσκηση”. Ποιους κοροϊδεύουν;

Κατ’ αρχάς ο Κασσελάκης ΔΕΝ είναι αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αλλά μόνο προεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Τα κοινοβουλευτικά  καθήκοντά του έχουν μεταφερθεί στον Σωκράτη Φάμελλο, αφού ο ίδιος δεν είναι μέλος της Κ.Ο. του κομματος.

Αλλά και να ήταν από πού προκύπτει ότι ένας στρατεύσιμος, οποιοδήποτε ιδιότητα είχε πριν περάσει την πόρτα του στρατοπέδου,  μεταφέρει και τα προνόμιά του;  Τι είδους στράτευμα είναι αυτό με κληρωτούς εγκατεστημένους σε ΙΧ γραφείο;

Ο διασυρμός ολοκληρώθηκε όταν την πρώτη κιόλας μέρα τη στρατιωτικής θητείας του ο Κασσελάκης έκανε πολιτικές δηλώσεις. Από ποτε  οι στρατεύσιμοι μετέχουν, με οποιαδήποτε ιδιότητα, στην πολιτιτική ζωή;

Αυτό δεν είναι στρατός,  αλλά… να μην πούμε καμία βαριά κουβέντα. Και προσωπικά υπεύθυνος για αυτό το θέαμα ευτέλειας είναι ο υπουργός Αμυνας. Ο Νίκος Δένδιας οφείλει να αναζητήσει ποιοι ευθυνονται και να επιβάλει κυρώσεις.

Προτού μεταστρέψει σε …στούντιο το στρατόπεδο ο φασαριόζος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Ή σε κέντρο προπαγάνδας, όπως είχεπροαγγείλει

Τουλάχιστον  ως πολιτικός προϊστάμενος των Ενόπλων Δυνάμεων και κυρίως ως σοβαρός άνθρωπος,  ο υπουργός, ας δείξει σεβασμό στους Έλληνες που έχουν υπηρετήσει κανονικά τη θητεία τους.

Γ.Λ.