«Ευχοστολίδια» της ΟΠΑΠ: 3.273 παιδικές ευχές έγιναν πραγματικότητα

OPAPΗ ΟΠΑΠ ΑΕ μοίρασε χαμόγελα σε 3.273 παιδιά που υποστηρίζει η ένωση «Μαζί για το Παιδί», μέσω της πρωτοβουλίας της «Ευχοστολίδια», που υλοποιήθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά. Χιλιάδες πολίτες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και οι εργαζόμενοι της ΟΠΑΠ, αγκάλιασαν τη δράση κοινωνικής ευθύνης της εταιρείας και έσπευσαν να προσφέρουν χαρά σε παιδιά που υποστηρίζει η ένωση, πραγματοποιώντας τις Χριστουγεννιάτικες ευχές τους.

Πλήθος από παιδικά χαμόγελα έλαμψαν στην ειδική εορταστική εκδήλωση για την παράδοση των δώρων που έγινε την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου. Σε αυτήν παρευρέθηκαν αθλητές από την ομάδα ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού, και μαζί με τους εκπροσώπους της ΟΠΑΠ μοίρασαν τα δώρα στα παιδιά και διασκέδασαν μαζί τους, συμβάλλοντας με το δικό τους τρόπο στην προσπάθεια.

Μέσω της πρωτοβουλίας κοινωνικής ευθύνης «Ευχοστολίδια», η ΟΠΑΠ στηρίζει αυτή τη χρονιά την ένωση «Μαζί για το Παιδί». Εκτός από την προσφορά των δώρων, η ΟΠΑΠ συμβάλλει στη δημιουργία καλύτερων συνθηκών στις εγκαταστάσεις 13 Σωματείων της ένωσης. Συγκεκριμένα, υλοποιεί κατασκευαστικές και επισκευαστικές εργασίες, καθώς και εργασίες συντήρησης, προμήθειας τεχνολογικού εξοπλισμού και εκσυγχρονισμού υπηρεσιών και εγκαταστάσεων στα σωματεία που στηρίζει η ένωση.

image (2)O Γενικός Διευθυντής Marketing της ΟΠΑΠ, κ. Petr Matejovsky δήλωσε σχετικά: «Η ΟΠΑΠ με οδηγό το ενδιαφέρον της για τη νέα γενιά – το μέλλον της ελληνικής κοινωνίας – υλοποιεί μία σειρά δράσεων και πρωτοβουλιών που έχουν ως στόχο τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης παιδιών που το έχουν ανάγκη. Στο πλαίσιο αυτό, υποστηρίζουμε την Ένωση «Μαζί για το Παιδί» και πραγματοποιήσαμε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τη δράση «Ευχοστολίδια»με στόχο να προσφέρουμε χαρά και τη «μαγεία» των Χριστουγέννων σε παιδιά που πραγματικά το χρειάζονται κάνοντας συμμέτοχους στην προσπάθειά μας τους απλούς πολίτες. Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο και τους εργαζόμενους της ΟΠΑΠ για τη συγκινητική συνεισφορά τους. Φέτος, με τη βοήθειά τους, τα «Ευχοστολίδια» πραγματοποίησαν διπλάσιο αριθμό παιδικών ευχών σε σχέση με την περσινή χρονιά. Η εντυπωσιακή ανταπόκριση του κόσμου στις πρωτοβουλίες της ΟΠΑΠ μας δίνει ένα κίνητρο παραπάνω να συνεχίσουμε το έργο μας και την προσφορά μας στην ελληνική κοινωνία».

Το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ένωσης «Μαζί για το Παιδί», κα Γιάννα Παναγιωτίδου ευχαρίστησε την ΟΠΑΠ για την υποστήριξή της: «Ευχαριστούμε την ΟΠΑΠ που στέκεται δίπλα μας στο δύσκολο έργο μας. Η βοήθειά της είναι για εμάς πολύτιμη, καθώς μας δίνει τη δυνατότητα να συνεχίζουμε τις προσπάθειές μας για την ανακούφιση παιδιών που βρίσκονται σε ανάγκη».

Ο Όμιλος ΟΠΑΠ βρίσκεται κοντά στις ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας. Σε μια εποχή που οι ανάγκες είναι εντονότερες από ποτέ, ο Όμιλος παραμένει πιστός στις αξίες της υπευθυνότητας, της ακεραιότητας και της καινοτομίας και αναλαμβάνει ενεργό ρόλο, εστιάζοντας σε πρωτοβουλίες που κάνουν ουσιαστική διαφορά.