Η ΑΡΓΩ βάζει στο ίδιο τραπέζι τους Έλληνες και Κυπρίους Ευρωβουλευτές

Την επιτυχία των Ελλήνων και Κυπρίων Ευρωβουλευτών να εκλεγούν τον περασμένο Μάιο συμπλήρωσε στις 25 Σεπτεμβρίου η επιτυχία του προέδρου του δικτύου Ελλήνων ΑΡΓΩ στις Βρυξέλλες Σπύρου Παππά να τους συγκεντρώσει σε μια εκδήλωση για να τους συγχαρεί  και να θεμελιώσει συνεργασία μαζί τους.

Η παρουσία της υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως και του Πρέσβη Διονύση Καλαβρέζου, έδωσε περισσότερη αξία στην εκδήλωση στην οποία τα μέλη του σωματείου ευχήθηκαν καλή επιτυχία στους εκπροσώπους της χώρας στο Ευρωκοινοβούλιο και έθεσαν στη διάθεση τους  την τεχνογνωσία τους για την υποστήριξη των εθνικών θέσεων.

Την πρόσκληση καλωσόρισαν όλοι οι ευρωβουλευτές και στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι περισσότεροι. Ο Αντιπρόεδρος Δημήτρης Παπαδούλης, ο επικεφαλής της πλειοψηφίας και Αντιπρόεδρος του Λαϊκού Κόμματος Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο Νίκος Ανδρουλάκης, η Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου, η Ελίζα Βόζεμπεργκ, ο Γεώργιος Γεωργίου, ο Μανώλης Κεφαλογιάννης, η Έλενα Κουντουρά, ο Δημήτρης Παπαδάκης, ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος, ο Γεώργιος Κύρτσος, η Μαρία Σπυράκη, ενώ οι Θόδωρος Ζαγοράκης και Πέτρος Κόκκαλης δεν μπόρεσαν να παραβρεθούν λόγω παράλληλων υποχρεώσεων.

Μίλησαν ο Δημήτρης Παπαδημούλης και ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης και έγινε διάλογος με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις εθνικές προτεραιότητες. Μεταξύ των άλλων τοποθετήθηκαν  από την ΑΡΓΩ ο Μιχάλης  Κετσελίδης, η  Άννα Παναγοπούλου και ο Πάνος Βάρδας.