Η δράση συνεχίζεται στο Ευρωπαϊκό με τρία παιχνίδια

 Ουαλία-Ελβετία, Δανία-Φινλανδία και Βέλγιο-Ρωσία με 0% γκανιότα από το Pamestoixima.gr στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή τους

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ξεκίνησε με τη νίκη 3-0 της Ιταλίας κατά της Τουρκίας και συνεχίζεται σήμερα με τρία δυνατά παιχνίδια.

Στις 16:00 στο Μπακού θα αναμετρηθούν η Ουαλία και η Ελβετία, σε αγώνα για τον πρώτο όμιλο, στον οποίο συμμετέχουν η Τουρκία και η Ιταλία.

Θα ακολουθήσουν τα δύο ματς του δεύτερου ομίλου. Στις 19:00 θα διεξαχθεί στην Κοπεγχάγη ο αγώνας Δανία-Φινλανδία και στις 22:00 στην Αγία Πετρούπολη το παιχνίδι Βέλγιο-Ρωσία.

Περισσότερες από 500 στοιχηματικές επιλογές

Το Pamestoixima.gr προσφέρει περισσότερες από 500 στοιχηματικές επιλογές σε καθένα από τα τρία σημερινά παιχνίδια του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Και οι τρεις αγώνες, Ουαλία-Ελβετία, Δανία-Φινλανδία και Βέλγιο-Ρωσία, παίζονται με 0% γκανιότα στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή τους.

Προσφέρονται ακόμα από το Pamestoixima.gr οι ακόλουθες προωθητικές ενέργειες, για τις οποίες ισχύουν όροι και προϋποθέσεις:

·       Money Back

·       2-0 & Έληξε

·       Σκορ 3

·       Boost Νίκης

Συνδυαστικά στοιχήματα με ενισχυμένες αποδόσεις

Το Pamestoixima.gr έχει ετοιμάσει και τρία συνδυαστικά στοιχήματα με ενισχυμένες αποδόσεις για τα σημερινά παιχνίδια:

·       Ουαλία-Ελβετία: Ο Γκάρεθ Μπέιλ να σκοράρει / Δανία-Φινλανδία: Over 8,5 κόρνερ στον αγώνα / Βέλγιο-Ρωσία: Ο Ρομέλου Λουκάκου να σκοράρει.

·       Ουαλία-Ελβετία: Over 9,5 κόρνερ στον αγώνα / Δανία-Φινλανδία: Η Δανία να κερδίσει με μηδέν παθητικό / Βέλγιο-Ρωσία: Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες. 

·       Ουαλία-Ελβετία: Ημίχρονο με τα περισσότερα γκολ το δεύτερο / Δανία-Φινλανδία: Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες / Βέλγιο-Ρωσία: Over 8,5 κόρνερ στον αγώνα. 

Euro Game με έπαθλο 100.000 ευρώ από το Pamestoixima.gr

Στο Pamestoixima.gr θα βρείτε και το Euro Game, το νέο παιχνίδι με εγγυημένο έπαθλο 100.000 ευρώ.

Κάθε ημέρα οι παίκτες απαντούν σε ερωτήσεις για το Ευρωπαϊκό και συγκεντρώνουν βαθμούς. Κάθε σωστή απάντηση τους φέρνει πιο κοντά στο μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Στην παραπάνω προσφορά ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Η συμμετοχή στην ενέργεια είναι δωρεάν και δεν απαιτείται καμία συμμετοχή στα τυχερά παίγνια.