Η εκκλησία… παιδομαζώνει!

Του Ιωάννη Δαμίγου

Αφού εξουδετέρωσαν έναν απαίδευτο λαό, στρέφονται στον επόμενο ευάλωτο στόχο, τα παιδιά. Σε ανταγωνισμό λες, των καθολικών εφαρμογών, οι χριστιανοί μας προχωρούν στο … παρελθόν, με άμεσες απόπειρες προσηλυτισμού μέσω κατήχησης! Με την άδεια του, ποιου άλλου, του …  επιτυχημένου δημάρχου μας!

Σε αγαστή συνεργασία με την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών, μέσω προγραμμάτων εντός των σχολικών κτιρίων (περιλαμβάνει και τα νήπια) και με τίτλο “Νεανικές και Παιδικές Συντροφιές (!)”,και “Ψυχαγωγία, Αθλητισμός και παιχνίδι”. Το φυλλάδιο της Αρχιεπισκοπής που μοιράστηκε, καλεί γονείς και παιδιά να σκανάρουν το QR Code που οδηγεί σε link με τίτλους “Το κατηχητικό ξεκίνησε”, “Το κατηχητικό μου” και “Στιγμές χαράς κοντά στον Χριστό”!!!

Δεν θα ασχοληθώ με το ποιος αποφάσισε, με ποια εκπαιδευτικά κριτήρια, αν είναι νόμιμο και δημοκρατικό,. Αλλά με ποιο δικαίωμα! Με ποιο ετσιθελικό δικαίωμα αποφασίζουν και διατάσσουν, δήμαρχος, υπουργείο Παιδείας και εκκλησία! Όταν το υφιστάμενο πλαίσιο για την παραχώρηση σχολικού χώρου, με στόχο την υλοποίηση μετασχολικών δραστηριοτήτων, απαγορεύει ρητά τις δραστηριότητες εκείνες που έχουν πολιτικό, κομματικό ή προσηλυτιστικό χαρακτήρα!

Ας ασχοληθούν εκεί στην Αρχιεπισκοπή, με τις περιουσίες τους, με αυτούς που σηκώνουν σταυρούς σε θέσεις επιτρόπου ή μαστροπού ανάλογα και με τις δικές τους ακροδεξιές αμετανόητες αμαρτίες και να αφήσουν τα μικρά παιδιά στις σχολικές διαδικασίες και μόνο! Κοντά, τα μακριά θωπευτικά χεράκια σας από τα παιδιά! Κρατήστε τους ακροδεξιούς παπάδες για τους γέροντες και τις γριούλες. Μύρισαν αίμα οι ύαινες, οι καρχαρίες και οι γύπες και ορέγονται φρέσκα παιδάκια! 

Περίσσεψαν οι μαστροποί και παιδοβιαστές παιδικών σωμάτων, οι μαστροποί των παιδικών ψυχών μας έλειψαν τώρα! Νισάφι πιά! Για τον θεό σας! Το καλύτερο για το τέλος: “Τα προγράμματα που προάγουν την δημιουργική απασχόληση των παιδιών, την καλλιέργεια ανάπτυξης του κλίματος συνεργασίας, αλληλεγγύης και αποδοχή της διαφορετικότητας μεταξύ των παιδιών, θα υλοποιούνται ξεχωριστά (!) για τα αγόρια και ξεχωριστά (!) για τα κορίτσια”!  Ουαί υμίν Γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριταί. Η εκκλησία παιδομαζώνει…