Η κυβέρνηση είναι έκθετη: Δεν βρέθηκε DNA των αδερφών Ινδαρέ στην κατάληψη

Tα πρώτα αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ έδειξαν πως δεν υπάρχουν αποτυπώματα των δύο παιδιών του σκηνοθέτη, Δημήτρη Ινδαρέ, στην κατάληψη στο Κουκάκι, του 26χρονου ασκούμενου δικηγόρου αλλά και του μικρότερου αδερφού του, φοιτητή στην Πάτρα. Αντίθετα, ταυτοποιήθηκαν τέσσερα άτομα: ένας 37χρονος, ένας 40χρονος και δύο γυναίκες.

Αναμένονται τα αποτελέσματα της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, από τα αντικείμενα που πετούσε ένα από τα δύο άτομα προς τα στελέχη της ΕΚΑΜ όταν επιχειρούσαν να μπουν στο κτίριο. Να σημειωθεί ότι το άτομο φορούσε γάντια ωστόσο περιμένουν ότι ίσως εκεί να βρεθεί DNA των δύο αδερφών.

Υπενθυμίζουμε πως ο εκπρόσωπος τύπου της ΕΛ.ΑΣ, Θοδωρής Χρονόπουλος, είχε δηλώσει τότε στο ραδιόφωνο των Παραπολιτικων πως «για τα δύο άτομα που έχουν συλληφθεί για συμμετοχή στη συγκεκριμένη κατάληψη υπάρχουν οι καταθέσεις των αστυνομικών οργάνων οι οποίες αναφέρουν ότι τους έχουν αναγνωρίσει και υπάρχουν και άλλα στοιχεία τα οποία αναμένονται από τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών. Υπάρχουν και μπογιές πάνω στα συγκεκριμένα άτομα τις οποίες πέταγαν προς τους αστυνομικούς».

Υπενθυμίζουμε ακόμα πως οι βουλευτές της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, Κωνσταντίνος Μπογδάνος και Μάκης Βορίδης, είχαν υποστηρίξει πως τάχα μου δεν υπήρχε αστυνομική βία στο Κουκάκι και κατηγόρησαν την οικογένεια Ινδαρέ πως υπέθαλπτε την κατάληψη. 

Είναι προφανές ότι αν δεν βρεθεί DNA των αδερφών Ινδαρέ, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη και η ΕΛΑΣ θα έχουν σοβαρό πρόβλημα, όπως είχαν παραδεχθεί ακόμα και στο ΣΚΑΙ, καθώς εισέβαλαν στο σπίτι τους και ξυλοκόπησαν αναίτια αθώους ανθρώπους. 

ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ