Θα ανέχεται για πολύ ακόμη ως… “εκπρόσωπό” του τον Άδωνι ο Καραμανλής;

Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες ο Άδωνις Γεωργιάδης ανέλαβε να διερμηνεύσει τους χειρισμούς που έκανε το 2008 στο Βουκουρέστι για το Μακεδονικό ως Πρωθυπουργός ο Κώστας Καραμανλής.  Και τις δυο περιπτώσεις σαν επικυρίαρχος της ΝΔ από τον οποίον πηγάζει η αυθεντική αλήθεια.

Την πρώτη φορά είπε ότι ο Καραμανλής έκανε απλώς «μια μπλόφα»- σαν να πήγε στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ να παίξει στα χαρτιά  ένα εθνικό θέμα. Η εθνική γραμμή ήταν μια μπλόφα;

Τώρα το χόντρυνε περισσότερο -μιλώντας μάλιστα σε επιτροπή της Βουλή: «Εμείς δεν θέλαμε ποτέ τον όρο Μακεδονία στο όνομα των Σκοπίων. Δεν τον θέλαμε, ούτε στο Βουκουρέστι, ούτε ποτέ. Αν το δεχόμασταν θα το κάναμε ως όρο εθνικού συμβιβασμού με πολύ μεγάλο πόνο».

Αυτό το «εμείς «βέβαια είναι κωμικοτραγικό. Γιατί το 2008 ο Γεωργιάδης δεν ανήκε το «εμείς» της ΝΔ. Ήταν απέναντι και ως πουλέν του Καρατζαφέρη, όταν δεν συνομιλούσε με τον Κ. Πλεύρη ή δεν εκθείαζε το οικονομικό θαύμα της χούντας, έβριζε τον Καραμανλή, τον  Μητσοτακέικο ακόμη και τον Σαμαρά και διαβεβαίωνε ότι δεν θα πάει ποτέ στο κόμμα τους, γιατί είναι διεφθαρμένο και άλλα συναφή.

Τώρα τους εκπροσωπεί ως αντιπρόεδρος, αν δεν τους καθορίζει κιόλας. Και καλά οι άλλοι. Ο Κώστας Καραμανλής θα δέχεται για πολύ ακόμη να τον βγάζει ανακόλουθο ο Γεωργιάδης; Ο «ακροδεξιός, δοτός και σώγαμπρος» που λέει και ο πρώην πορτ παρόλ του Βαγγέλης Αντώναρος;

Δεν ενοχλείται, ούτε ο ίδιος, ούτε η Ντόρα, που βάζει ο συγκεκριμένος πολιτικός και τον εαυτό του στο «εμείς» του 2008;

Δεν τον απασχολεί ότι για να τον πιάσει στο στόμιο του ο Άδωνις κατά τρόπο που τον μειώνει, δεν το κάνει τυχαία;