Θα κριθούν στα πέναλτι τα νοκ άουτ παιχνίδια;

«Μάχες» για την πρόκριση θα γίνουν στη φάση των «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Το ντέρμπι Γαλλία-Αργεντινή ξεχωρίζει, αλλά μεγάλο ενδιαφέρον έχουν και τα υπόλοιπα επτά παιχνίδια. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο αγώνες κάθε μέρα, από αύριο έως την Τρίτη.

Την αυλαία των νοκ άουτ αγώνων ανοίγει αύριο, στις 15:00, το ντέρμπι της Γαλλίας με την Αργεντινή. Αμφίρροπο είναι και το δεύτερο παιχνίδι, στις 21:00, ανάμεσα στην Ουρουγουάη και την Πορτογαλία.

Την Κυριακή, θα διεξαχθούν οι αγώνες Ισπανία-Ρωσία (17:00) και Κροατία-Δανία (21:00), τη Δευτέρα, τα παιχνίδια Βραζιλία-Μεξικό (17:00)  και Βέλγιο-Ιαπωνία (21:00) και την Τρίτη, τα ματς Σουηδία-Ελβετία (17:00) και Κολομβία-Αγγλία (21:00).

Αρκετά παιχνίδια είναι αμφίρροπα κι ίσως οδηγηθούν στην παράταση και στα πέναλτι. Ποιοι από τους οχτώ αγώνες της φάσης των «16»  του Παγκοσμίου Κυπέλλου θα κριθούν στα πέναλτι;

Παίρνουν πίσω τα χρήματα αν η ομάδα τους αποκλειστεί στα πέναλτι

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ δεν έχουν λόγο να ανησυχούν αν ένας αγώνας οδηγηθεί στα πέναλτι. Με την «Επιστροφή Στοιχήματος» στα πέναλτι, που προσφέρεται από το Πάμε Στοίχημα, σε όλα τα νοκ άουτ παιχνίδια του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όσοι έχουν ποντάρει στην ομάδα που θα προκριθεί, παίρνουν τα χρήματά τους πίσω, αν η ομάδα τους αποκλειστεί στα πέναλτι.

Σε όλους τους νοκ άουτ αγώνες, το Πάμε Στοίχημα, προσφέρει και το «2-0 και Έληξε». Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα κερδίζουν το στοίχημά τους, αν σε οποιαδήποτε στιγμή του αγώνα το σκορ είναι 2-0 υπέρ της ομάδας που πόνταραν, ακόμη και αν το σκορ αλλάξει στη συνέχεια.

Περισσότερες από 200 στοιχηματικές επιλογές συνολικά, έχουν οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα, για να ποντάρουν πριν από την έναρξη και κατά την διάρκεια των αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Προσφέρεται πλήθος ειδικών στοιχημάτων, μεταξύ άλλων, για τα επίσημα λεπτά των καθυστερήσεων του πρώτου και του δεύτερου ημιχρόνου, τον τερματοφύλακα που θα ακουμπήσει πρώτος τη μπάλα, τα σύνολα των κόρνερ, των πέναλτι, των οφσάιντ, των πλαγίων άουτ, των goal kick, των κίτρινων και των κόκκινων καρτών, την ομάδα που θα πάρει τη σέντρα κατά την έναρξη του αγώνα, την ομάδα που θα εκτελέσει τα περισσότερα κόρνερ, την ομάδα στην οποία θα καταλογιστούν τα περισσότερα οφσάιντ, την ομάδα με τις περισσότερες κίτρινες κάρτες, τα σκορ πολλαπλών επιλογών, το πρώτο που θα συμβεί, από γκολ, κίτρινη κάρτα και ημίχρονο.