Θα σκοράρει πρώτος στο Άμστερνταμ ο Λεβαντόφσκι;

Ο Άγιαξ και η Μπάγερν έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση για τη φάση των «16» του Champions League. Στο αποψινό (22:00) μεταξύ τους παιχνίδι στο Άμστερνταμ κρίνεται η πρώτη θέση στον πέμπτο όμιλο. Η Μπάγερν  προηγείται με 13 βαθμούς και ο Άγιαξ ακολουθεί με 11. Με νίκη ή ισοπαλία η Μπάγερν παίρνει την πρώτη θέση. Ο Άγιαξ θέλει μόνο τη νίκη για να τερματίσει πρώτος.

Η προηγούμενη αναμέτρησή τους στο Μόναχο έληξε ισόπαλη με 1-1. Αυτό ήταν και το μοναδικό παιχνίδι, στο οποίο δεν κατάφερε να σκοράρει ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Συνολικά, έχει πετύχει 6 γκολ στο Champions League. Άνοιξε το σκορ σε δύο παιχνίδια, στην πρεμιέρα του ομίλου, στην εκτός έδρας επικράτηση με 2-0 κατά της Μπενφίκα και στην τέταρτη αγωνιστική, στη νίκη με το ίδιο σκορ, κόντρα στην ΑΕΚ, στο Μόναχο. Θα καταφέρει να ανοίξει το σκορ και στο Άμστερνταμ;

Η «απόδοση της ημέρας» από το Pamestoixima.gr είναι για να σκοράρει πρώτος ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στον αγώνα Άγιαξ-Μπάγερν.

 Πολλές στοιχηματικές επιλογές με μεγάλες αποδόσεις από το Pamestoixima.gr

Το Pamestoixima.gr προσφέρει πολλές στοιχηματικές επιλογές, με ιδιαίτερα ανταγωνιστικές αποδόσεις, για τον αγώνα Άγιαξ-Μπάγερν.

Οι παίκτες του Pamestoixima.gr μπορούν να ποντάρουν, μεταξύ άλλων, στην ομάδα με τα περισσότερα κόρνερ, το σύνολο των κόρνερ, την πρώτη και την τελευταία ομάδα που θα σκοράρει, τον πρώτο και τον τελευταίο σκόρερ, την ομάδα που θα δεχτεί πρώτη κάρτα, τον αριθμό των καρτών, το τελικό αποτέλεσμα σε συνδυασμό με το σκοράρισμα ή όχι των δύο ομάδων, το τελικό αποτέλεσμα σε συνδυασμό με τα Over/Under2,5-3,5 και 4,5 γκολ, τα μονά/ζυγά γκολ, τον χρόνο του πρώτου γκολ, το αποτέλεσμα μετά από 10 λεπτά, το ημίχρονο με τα περισσότερα γκολ, την κόκκινη κάρτα του αγώνα, της γηπεδούχου και της φιλοξενούμενης ομάδας.

Το Pamestoixima.gr είναι διαθέσιμο και μέσω εφαρμογής (app) για κινητά και tablet, δίνοντας τη δυνατότητα στους παίκτες να ενημερωθούν και να επιλέξουν εύκολα και γρήγορα όλες τις διαθέσιμες στοιχηματικές επιλογές, όπου και αν βρίσκονται.

Η πλήρως ανανεωμένη και τεχνολογικά αναβαθμισμένη πλατφόρμα αθλητικού στοιχηματισμού του ΟΠΑΠ προσφέρει ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις, περισσότερες στοιχηματικές επιλογές και «έξυπνο» cash out.