Κάνει….πολύ “ακροδεξιά” τελευταία

Του Ιωάννη Δαμίγου

Ετοιμάζει, η υπουργός παραπαιδείας κατηχητικού και (αν)ορθόδοξου λαϊκισμού, την επόμενη γενιά πολιτών, ποιοτικά ίδια και χειρότερη από την προηγούμενη! Με βιβλία του “αδιευκρίνιστου” ακροδεξιού υπερφίαλου αντιπροέδρου, της μεταδοτικής νόσου της αρπαχτής, ως επίσημης διδαχής στα σχολεία “κατήχησης”!

Ο πιο επικίνδυνος και αποκρουστικός συνδυασμός φασισμού και Εκκλησίας, στην υπερπαραγωγή “Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια”! Η χαριστική βολή στα νιάτα εξ επαφής, στη σκέψη, στα όνειρα και στην ελπίδα! Και θα σωθούνε λίγοι! Λοβοτομημένα προϊόντα, οι μαθητές, έτοιμα προς εκμετάλλευση και ανάλωση επιτηδείων, τάχα χριστιανών, δήθεν προστατών! Στυγεροί μισθωμένοι δολοφόνοι του παρόντος και του μέλλοντος. Κυνηγοί κεφαλών της ελευθερίας του πνεύματος, της εκπαίδευσης ανθρωπιάς, των εραστών της αλήθειας και αλλοίμονο της χαράς του δώρου της ζωής!

Αδίστακτοι έμποροι σκλάβων στις νέες αγορές! Μεσαίωνας στις ημέρες μας! Μισθοφόρων επέλαση! Σταυροφόροι σκοταδισμού! Παιδεία νανογιλέκων και τηλεπωλητών, παιδεία φόβου και τρόμου, παιδεία survivor και master shef, παιδεία θεοσεβούμενων και αγέννητων, παιδεία συντηρητισμού και άγνοιας, παιδεία φασιστικού μονόδρομου. Μάθηση βιαστών και βιαζομένων, μάθηση ανοχής των οικονομικά πλούσιων γόνων, μάθηση υποταγής στο σύστημα. Νεαροί φασίστες κατακρεουργούν νέους για μια αντίπαλη φανέλα ομάδας, δήθεν! Παιδιά φασίστες βιάζουν παιδιά. Γονείς φασίστες μεταλαμπαδεύουν το μίσος στα ίδια τους τα παιδιά με οπαδικό φανατισμό. Παπάδες βιάζουν ανήμπορα πλάσματα, βιάζουν κοριτσάκια στο κατηχητικό, οι διάβολοι σε αχρηστία, άνεργοι!

 Ο φασισμός κυριαρχεί στα σχολεία, στα γήπεδα, στον αθλητισμό, στην Εκκλησία, στα ΜΜΕ, στους εθνικούς και ιδιωτικούς  δρόμους, στα νοσοκομεία, στα πεζοδρόμια, στα πάρκα, στην γειτονιά, δίπλα μου! Η αγραμματοσύνη και η ανέχεια εστίες μόλυνσης και ανεξέλεγκτης μετάδοσης του φασισμού σε όλη την επικράτεια. Η βλάβη είναι σοβαρή, εύχομαι όχι ανήκεστη. Κάνει ….πολύ “ακροδεξιά” τελευταία! Υπερβάλλω;