Κατερίνα Μάρκου: Θεά!

ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

Για την κυρία Κατερίνα Μάρκου δεν χρειάζονται συστάσεις- για όσους την ξέρουν. Οι άλλοι δεν χάνουν και τίποτε. Την έβγαλαν ψηφοφόροι του Ποταμιού στη Β’ Θεσσαλονίκης βουλευτίνα για να  εκπροσωπεί την περιοχή τους και το κόμμα τους. Και σήμερα αυτή εκπροσωπεί την ΝΔ ως βουλευτίνα του Μητσοτάκη.  Αλλά  κάνει ένα λάθος: μιλάει κιόλας. Και σ’ αυτά που λέει είναι όλα τα λεφτά.

Από την ιστοσελίδα Reader.gr, ρωτήθηκε γιατί εντάχθηκε στη ΝΔ. Και έδωσε ρέστα: το είχε μέσα της πάντα. Δεν είναι πλάκα: “Εδώ και πάρα πολύ καιρό, μάλλον από την αρχή ήμουν πολύ κοντά στη Νέα Δημοκρατία”.

Από το… 2014  για την ακρίβεια. Μετά εξηγεί ότι τη γοητεύει ο Κυριάκος: “Ο κ. Μητσοτάκης είναι ένας νέος, ευφυής και ανεκτικός πολιτικός” 

Μόνο που ο Κυριάκος έγινε αρχηγός το 2016. Βέβαια είχε και άλλο λόγο να πάει μαζί του.“Ο κ. Θεοδωράκης έδωσε χείρα βοηθείας στον κ. Τσίπρα και αυτό πολιτικά σημαίνει ότι τον βοηθάει και ότι είναι μαζί του. Ο κ. Θεοδωράκης είναι ένας άλλος Φώτης Κουβέλης”.

Μόνο που αυτά με τον Θεοδωράκη και τον Κουβέλη έγιναν τώρα τελευταία.  Η ένταξη της στη ΝΔ είχε προηγηθεί, άρα δεν είναι αυτό ο  λόγος.

Στη συνέχεια μας μπερδεύει: “Φυσικά και είμαι αισιόδοξη. Κανένας άνθρωπος δεν πρέπει να είναι απαισιόδοξος. Απλώς θα πρέπει να έχουμε κατά νου ότι τα δύσκολα έρχονται”.

Αυτά που έρχονται είναι ο …Μητσοτάκης, κατά τη ΝΔ. Ή μήπως αυτή βλέπει πάλι Τσίπρα και προειδοποιεί;  Θεά, πάντως, έτσι;