«Κόκκινη κλωστή δεμένη, τυλιγμένη στη σιωπή”

Μουσικοθεατρικό δρώμενο  

Με αφορμή την Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής (21/6), η Βιβλιοθήκη του Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), σε συνεργασία με τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καλλιθέας, παρουσιάζει την Τετάρτη 20 Ιουνίου (ώρα 19:00), μουσικοθεατρικό δρώμενο, στη Βιβλιοθήκη ΠΙΟΠ.

Η δράση με τίτλο «Κόκκινη κλωστή δεμένη, τυλιγμένη στη σιωπή, δώσ’ της κλώτσο να γυρίσει για ν’ αρχίσει… η μουσική», πραγματοποιείται από την ομάδα  musicArte  και απευθύνεται σε γονείς και παιδιά ηλικίας έξι ετών και άνω.

Ένα μουσικό βιβλίο ξεχασμένο στο ράφι μιας βιβλιοθήκης γίνεται η αφορμή για μία όμορφη ιστορία που μιλάει για τη μουσική και τη συνδέει με τα συναισθήματα που δημιουργεί. Με πέντε πολύ γνωστά μουσικά θέματα επιδιώκεται η σύνδεση της καθημερινής ζωής των παιδιών και των εμπειριών τους με τη μουσική. Ένα μικρό μουσικό ταξίδι μέσα από τις σελίδες ενός βιβλίου με συνοδοιπόρους τα παιδιά και προορισμό τη χαρά και τη γνώση. Μία μουσική διαδρομή που ωθεί τα παιδιά να φανταστούν, να ονειρευτούν, και φεύγοντας να πάρουν μαζί τους μελωδίες, εικόνες και σκέψεις που θα κεντρίσουν τη φαντασία τους και τη δημιουργικότητά τους.

Η συμμετοχή στο εργαστήρι είναι δωρεάν. Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Βιβλιοθήκη στα τηλέφωνα 210 3739651-2 (Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00-16:00).

 

Βιβλιοθήκη ΠΙΟΠ

Σαλαμίνος 72-74, Καλλιθέα

Τ: 210 3739651-2 | www.piop.gr

piopnews