Μάρι Δασκαλαντωνάκη (Grecotel): «Με όρους αγοράς η Ελλάδα είναι παρούσα – Να βάλουμε και πάλι μπροστά τη μηχανή»

Η Μάρι Δασκαλαντωνάκη, CEO της Grecotel σε δήλωση της στο mononews.gr αναφέρθηκε στα ελληνικά ξενοδοχεία και πώς πρέπει να δείξουν σε όλο τον κόσμο ότι είναι ανοικτά.

Ειδικότερα, ανέφερε: «Τα σημερινά μέτρα πρέπει να αξιοποιήσουν οι δυνάμεις του τουρισμού με προϋποθέσεις υγειονομικής ασφάλειας. Δίδουν εντυπωσιακή δυναμική στην αγορά, ειδικά το άνοιγμα των συνόρων στις 15 Ιουνίου. Τα μέτρα στήριξης των εργαζομένων μας είναι ουσιαστικά και απολύτως στοχευμένα. Ευχαριστούμε την Πολιτεία».

Η αλυσίδα Grecotel διαθέτει 32 μονάδες σε όλους τους δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς της χώρας, 12.000 κλίνες και 6.300 εργαζόμενους και σύμφωνα με ανακοίνωση ανοίγει από τις πρώτες μέρες του Ιουλίου τα ξενοδοχεία της που βρίσκονται στο Σούνιο, τη Μύκονο, την Κυλλήνη, την Αχαΐα και την Καλαμάτα και θα ακολουθήσουν και οι μονάδες που βρίσκονται σε Κρήτη, Κέρκυρα, Χαλκιδική.

Η κ. Δασκαλαντωνάκη δήλωσε επίσης: «Με όρους αγοράς η Ελλάδα είναι παρούσα. Πρέπει να πάρουμε μπροστά στηρίζοντας ο ένας τον άλλο. Στην προσπάθεια μας αυτή έχουμε σημαντική στήριξη από την Κυβέρνηση. Με προσήλωση και ευθύνη πρέπει να βάλουμε και πάλι μπροστά τη μηχανή».