Μα τι επιτέλους συμβαίνει με τον Φουρθιώτη και θολώνει τα νερά ως και ο Χρυσοχοΐδης; Μήπως να πάει φυλακή ο… Βρούτσης;

Αναφέρεται ως «μάνατζερ» μιας κυρίας όταν γύριζε πορνοταινίες. Έχει επιβαρυμένο ιστορικό και  κυκλοφορούσε με πλαστή ταυτότητα της ΕΣΗΕΑ. Του καταλογίζουν ότι απέσπασε με κομπίνα δημόσιο χρήμα.

Πρώην υπουργός και νυν κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ  τον καταγγέλλει ότι εισέβαλε στο γραφείο του με μπράβους και τον απειλούσε.

Σκανδαλίσθηκαν οι πάντες όταν έγινε γνωστό ότι διαθέτει αστυνομική φρούρηση. Όλα τα ΜΜΕ έκαναν αποκαλύψεις για το διόλου ευώδες παρελθόν του.

Κι όμως ο  υπουργός Προστασίας του Πολίτη, ενώ όλα αυτά και άλλα περισσότερα είναι γνωστά- και στον ίδιο, αφού, αν μη τι άλλο, απέλυσε τη φρουρά- πήγε στη Βουλή για κοινοβουλευτικό έλεγχο επί του θέματος και έλεγε άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.

Ότι η έρευνα που διέταξε για τη φρούρηση Φουρθιώτη ήταν απλώς «όχι μόνο για να ελεγχθούν τυχόν παρατυπίες, αλλά κυρίως για να χρησιμοποιηθεί η ανάλυση αυτής της περίπτωσης στις νομοθετικές βελτιώσεις που θα προτείνουμε». Για να αλλάξει τους όρους φρούρησης ιδιωτών, με τη συμμετοχή… ιδιωτών. 

Όχι μόνο δεν είπε μια λέξη εναντίον του Φθουριώτη, τον οποίο αποκαλούσε «παρουσιαστή» και «συγκεκριμένο», χωρίς βεβαίως να αναφέρει από τι ακριβώς κινδύνευε και τον προστάτευαν, αλλά πρόβαλε και τον απίστευτο ισχυρισμό ότι «η αστυνομία αξιολογεί κινδύνους και όχι χαρακτήρες και προσωπικότητες».

Ούτε λίγο ούτε πολύ στο τέλος σχεδόν υπέδειξε να ζητηθεί και συγγνώμη από τον τύπο, μιλώντας για «λάσπη στον ανεμιστήρα» επειδή το αυτοκίνητο που του χορηγούσαν ήταν απλό και όχι τεθωρακισμένο και οι αστυνομικοί ήταν μόνο τέσσερις και όχι 14.

Με τον εξωφρενικό  ισχυρισμό  ότι «η ΕΛ.ΑΣ. ενίσχυσε τη φύλαξη του Μ. Φθουριώτη εξαιτίας των κινητοποιήσεων για τον Δημήτρη Κουφοντίνα, δεδομένου ότι «υπήρχαν επιθέσεις σε σπίτια βουλευτών και απειλές σε ΜΜΕ» .

Βάλθηκε να τρελάνει τους πάντες ο Χρυσοχοΐδης; Υιοθετεί στη Βουλή όσα λέει ο Φουρθιώτης;

Εδώ κάτι δεν πάει καλά. Και ο αρμόδιος υπουργός αντί να το ξεδιαλύνει πέταξε τη μπάλα στη εξέδρα και το συσκότισε περισσότερο. Υπάρχει εξήγηση; Εκτός αν μας πουν ότι ο μόνος που φταίει είναι ο Βρούτσης, τον οποίο μήνυσε ο Φουρθιώτης. 

Ο οποίος προηγουμένως έλεγε με εξώδικο ότι φρόντιζε για το…προφίλ του υπουργού.

Τι συμβαίνει επιτέλους;