Μια έρευνα αποκαλυπτική της …συγκάλυψης

05. Έλενα Παπαδημητρίου, «Διαβάζοντας», 2010, μικτή τεχνική σε ξύλο και μουσαμά.

Του Σ.Τ.

Η δεξιά ποτέ δεν είχε όρια !! ΟΥΤΕ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΗΣ. ΔΕΙΤΕ  ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΡΕΥΝΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ! Η  κρίση  ήλθε από μόνη της ! Κι  οι χαμηλές αμοιβές και η ανεργία και η μετανάστευση των επιστημόνων. Ένα ζευγάρι  έχει τόση “φτώχεια” που ταξιδεύει μεταξύ Ελλάδας, Γερμανίας και Αμερικής και θέλει να θεωρείται νεκρό!)! Αυτό  αποτελεί  παράδειγμα για προβολή  στην… επιστημονική έρευνα και όχι οι 500 χιλιάδες που διώχτηκαν από τη χώρα από τις  κυβερνήσεις τους.

Τη στρατηγική της λιτότητας  την έφερε ο πελαργός  και όχι η νεοφιλελεύθερη δεξιά Τη νεοφιλελεύθερη απορρύθμιση  στην εργασία και την εφεδρεία ανέργων την έφεραν από το υπερπέραν εξωγήινοι!!Αυξήθηκε από μόνη της  η μερική  απασχόληση όπως  και η φτώχεια!

Δεν υπάρχουν αίτια, δεν  υπάρχει χρηματοπιστωτική ολιγαρχία που λήστεψε χώρες, δεν υπάρχουν ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΔΕΞΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ, διάλυσης υπηρεσιών και  μικρομεσαίων επιχειρήσεων υπέρ των μονοπωλιακών ομίλων. ΦΤΑΙΕΙ ΓΕΝΙΚΩΣ Η ΒΟΥΛΗ.

ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΓΕΝΙΑΚΟ ΤΟ ΦΤΑΙΞΙΜΟ Δεν υπάρχουν ολιγαρχία, παρασιτισμός,κοινωνικές τάξεις. Και  για κερασάκι στην ακροδεξιά τούρτα  των εν λόγω ερευνητών, φταίνε οι γενιές του Πολυτεχνείου και της Μεταπολίτευσης.

ΑΥΤΑ  ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ.!! Δείτε πως  επιδιώκουν να  λερώσουν και τη σκληρή  πραγματικότητα  ευρημάτων

Σ.Τ.

*Η έρευνα δημοσιεύθηκε στην “Καθημερινή”

http://www.kathimerini.gr/913414/article/epikairothta/ellada/neoi-apelpismenoi-kai-apokleismenoi