Μπορεί το ΚΙΝΑΛ να αποδείξει ότι στις κάλπες για τη μετονομασία του σε ΠΑΣΟΚ προσήλθαν 180.000 πολίτες;

Στο σπίτι του κρεμασμένου πρέπει να προσέχουν δυο φορές όταν πιάνουν στα ΄χερια τους σκοινί.

Το ΠΑΣΟΚ εχει μια επιβάρυνση- που δεν αναδείχθηκε ποτέ, αλλά οι παροικούντες τη γνωρίζουν: το “ένα εκατομμύριο ψηφοφόροι” που ενέκριναν την προεδρία του Γ. Παπανδρέου δεν υπήρξε ποτέ.

 Σε εκείνη την “εκλογή είχε παρατηρηθεί το φαινόμενο των μεταφερόμενων ψηφοφόρων- από τη νεολαία του κόμματος κυρίως- που ψήφισαν σε… διαδοχικά εκλογικά τμήματα.

Ο “θρίαμβος” δεν επέτρεψε να γίνει θόρυβος, αλλά δεν είχε και νόημα. Μόνος του “εκλεγόταν” ο Γ. Παπανδρέου, χωρίς αντίπαλο και το ΄εκανε με τον τρόπο του.

Στις κάλπες της περασμένη Κυριακής που έστησε το ΚΙΝΑΛ για να προσθέσει τον όρο ΠΑΣΟΚ στο λογότυπο του -όχι όμως και την πολιτική του, αφού την επόμενη υπερψήφισε την συμφωνία του Μητσοτάκη με τις ΗΠΑ- πήγαν 180.000 πολίτες.

Καθώς έχουν δει το φως καταγγελίες για ψηφοφορία ξέφραγο αμπέλι και … ψηφοδέλτια που προϋπήρχαν στη κάλπη υπάρχει ένα ερώτημα:

-Μπορούν αυτοί στους οποίους ο Νίκος Ανδρουλάκης ανέθεσε την οργάνωση της  ψηφοφορίας να αποδείξουν ότι πράγματι μετείχαν 180.000 πολίτες;  Υπάρχει κατάλογος με ονόματα και διευθύνσεις;

Καθώς ο νέος αρχηγος του κόμματος βρίσκεται ακόμη στην αρχή, το πρώτο που του χρειάζεται για να εδραιώσει την πορεία του είναι η διαφάνεια.

Ας βάλει τους αρμοδίους να την αποδείξουν.