Να μην γίνει… Παύλος Κασσελάκης

Ο Τσίπρας δεν κατάφερε να μαζέψει τον Πολάκη και το πλήρωσε ακριβά.

Δεν χρειάζεται να είναι κανείς φίλος του Γιάννη Πρετεντέρη για να τον υπερασπιστεί στην αήθη επίθεση που δέχθηκε από τον Παύλο Πολάκη – γνωστό και μη εξαιρετέο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, στον οποίο αποδίδεται ρόλος μέντορα του νέου προέδρου.

Ο φιλοκυβερνητικός αρθρογράφος – και εκδότης του Βήματος- έγραψε τη γνώμη του για τις κομματικές διαδικασίες στον ΣΥΡΙΖΑ και τη φυσιογνωμία του κόμματος γενικά.

Όπως γράφουν άλλοι για τη ΝΔ και τη συμπεριφορά του Μητσοτάκη.

Σωστά ή λάθος, καλοπροαίρετα ή επιθετικά, εύστοχα ή έξω άπα τα πράγματα αυτή είναι η άποψή του και αφορά πρωτίστως τους αναγνώστες της εφημερίδας του.

Σε όποιον δεν αρέσει ας μην τη διαβάζει. Μπορεί να προτιμήσει εφημερίδες και αρθρογράφους που λιγώνονται για τον «Στέφανο» και την κομπανία του. Αν και σε άλλες σελίδες του «Βήματος» μπορεί να βρει και «ρεπορτάζ» υποστήριξης του Κασσελάκη.

Πάντως ο Πρετεντέρης , έκανε τη δουλειά του με τον τρόπο που κρίνει: αυστηρά, ως εχθρικά. Ίσως και άδικα.

Αλλά δεν έβρισε προσωπικά κανέναν. Σχολίασε, επέκρινε, αποδοκίμασε, υποτίμησε, λοιδόρησε. Είναι δικαίωμα του να λέει αυτό που πιστεύει και όποιος διαφωνεί δεν έχει παρά να του απαντήσει.

Όποιος έχει άλλη εντύπωση για τα πραγματικά περιστατικά δεν έχει παρά να διορθώσει τις ανακρίβειες.

Αν κάποιος θίγεται προσωπικά – με την νομική έννοια- υπάρχουν τρόποι να υπερασπιστεί τον εαυτό του.

Ένα δεν μπορεί να κάνει – ειδικά ένας βουλευτής και μάλιστα της Αριστεράς: να χυδαιολογεί, ως θαμώνας καταγωγίων.

Ο Πολάκης, μπορεί να έχει όποια γνώμη για τον Πρετεντέρη ως επαγγελματία της ενημέρωσης και να τη λέει.

Δεν μπορεί όμως να βγάζει πεζοδρομιακά απωθημένα με αναρτήσεις βουτηγμένες σε οχετούς.

Η μαγκίτικη ψευτοπαλικαριά, ήδη κατέστρεψε τον Τσίπρα, καθώς λειτουργούσε ως οιονεί προβοκάτσια, ρίχνοντάς νερό στο μύλο του Μητσοτάκη, με τις – γκαιμπελίστικης πατρότητας- φοβέρες «Θα ξανάρθουμε και θα είναι αλλιώς».

Με την εκλογή Κασσελάκη η ασυδοσία Πολάκη επαναλαμβάνεται. Πουλάει ξανά ανέξοδο -και αεριτζίδικο- ρεβανσισμό, σε συσκευασία μπόχας, στην περίπτωση του Πρετεντέρη.

Ο Τσίπρας δεν κατάφερε να τον μαζέψει και το πλήρωσε ακριβά.

Ο Κασσελάκης φαίνεται να του έχει εκχωρήσει ελευθερία στην ασυδοσία και το υβρεολόγιο, έναντι όσων δεν τον αποδέχονται.

Δικό του θέμα. Είναι πολύ εύκολο να γίνει σύντομα Παύλος Κασσελάκης.

Υ.Γ.: Κατά τα λοιπά ο «μαυροπουκαμισάς» του πληκτρολογίου, ακόμη δεν διέψευσε την πληροφορία – που είδε και το φως της δημοσιότητας- από το anoixtoparathyro.gr- ότι επί Τσίπρα δεν πλήρωνε στο κόμμα την συνδρομή του από τη βουλευτική αποζημίωση, όπως όλα τα μέλη της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ.

Γ.Λ..