Ξέρει ο Χρυσοχοΐδης τι παίζει με την ΕΛΑΣ και τον «μάνατζερ» Φουρθιώτη;

Σε άλλη χώρα θα είχε συγκλονιστεί η ελληνική αστυνομία και θα έπεφταν κεφάλια επί τόπου.

Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής διαθέτει περιπολικά από επτά υπηρεσίες της Βορειοανατολικής Αττικής προκειμένου να φρουρούν σε εικοσιτετράωρη βάση το σπίτι του έναν τυπάκου ονόματι Μένιο Φουρθιώτη, που εσχάτως κάνει τον παρουσιαστή. Παλιότερα τι έκανε ως «μάνατζερ»  μην το συζητάμε.

Τα σχετικά έγγραφα έφερε στην δημοσιότητα, μέσω του Facebook, υπευθυνος άνθρωπος: ο δημοσιογράφος και αντιδήμαρχος του Δήμου Ραφήνας, Χρήστος Τσεμπέρης.

Η αντίδραση της ΓΑΔΑ, αντί να διαψεύσει, όπως επιχείρησε, μάλλον  το επιβεβαίωσε, αφού δε αμφισβήτησε τη γνησιότητα των σχετικών εγγράφων, που η ίδια εξέδωσε!

Κάποιοι έγραψαν ότι ο εν λόγω σπουδαίος άνδρας δαπανά τους φόρους του ελληνικού λαού για τη φύλαξή του γιατί τους είπε ότι τον κυνηγάει η  “17 Νοέμβρη” που… δεν υπάρχει!

Ακριβώς γι’ αυτό θα ήταν καλό να ξέρουμε τη γνώμη του υπουργού προϊστάμενου της ΕΛΑΣ Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Και άλλες τέτοιες φυσιογνωμίες ισχυρίσθηκαν κατά καιρούς ότι τους κυνηγούν… τρομοκράτες και εξασφάλιζαν τζάμπα ορντινάντσες.

Αλλά εδώ κάτι άλλο παίζει. Είναι το είδος του «στόχου» που βάζει σε σκέψεις. Μήπως να το έβλεπε ο Χρυσοχοΐδης; Και με την ευκαιρία να μας έλεγε και ποιοι με τον ίδιο βαθμό απειλής φυλάσσονται- ιδίως από το δημοσιογραφικό χώρο;