Οι Μικροί Ήρωες by Stoiximan ταξιδεύουν στον Πλανήτη Τεχνόπολη

Έχετε σκεφτεί τους νόμους της φυσικής που κάνουν το τραμπολίνο τόσο διασκεδαστικό; Πώς η γεωμετρία και οι πιθανότητες συνδυάζονται σε ένα γιγάντιο ποδοσφαιρομπιλιάρδο; Ότι ένας τοίχος αναρρίχησης μπορεί να οδηγήσει στα πιο απρόσμενα πειράματα;

Και πώς θα σας φαινόταν αν μπορούσατε να μοιραστείτε αυτή την εμπειρία με δύο από τους πιο μεγάλους αθλητές μας;

Το Σάββατο 21 και την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου οι Μικροί Ήρωες by Stoiximan σε συνεργασία με τον οργανισμό SciCo ταξιδεύουν στον Πλανήτη Τεχνόπολη, το μεγαλύτερο και πιο διασκεδαστικό φεστιβάλ της πόλης για παιδιά και σας προσκαλούν σε έναν πρωτότυπο συνδυασμό αθλητισμού και επιστήμης. Τραμπολίνο, snookball και τοίχος αναρρίχησης θα σας διασκεδάσουν μαζί με μοναδικά επιστημονικά εργαστήρια που θα σας αποκαλύψουν τα μυστικά πίσω από τη διασκέδαση.

Και όλα αυτά, με συντροφιά δύο από τους μοναδικούς ambassadors του προγράμματος “Μικροί Ήρωες”, τον Δημήτρη Διαμαντίδη (Σάββατο, 12:00 – 14:00) και τον Σπύρο Γιαννιώτη (Κυριακή 11:00 – 13:00).

Λίγα λόγια για τον Όμιλο Stoiximan

 Η Stoiximan αποτελεί τη μεγαλύτερη εταιρεία GameTech στην Ελλάδα και μία από τις πλέον αναπτυσσόμενες εταιρείες του κλάδου σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Με γραφεία στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, σήμερα ο όμιλος δραστηριοποιείται σε 6 χώρες μέσω των brands Stoiximan για την Ελλάδα και την Κύπρο και Betano για τη Γερμανία, την Αυστρία, τη Ρουμανία και την Πορτογαλία. Επενδύοντας στην τεχνολογία και το ανθρώπινο δυναμικό, κατάφερε μέσα σε 3 χρόνια να επταπλασιάσει το ανθρώπινο δυναμικό του, απασχολώντας σήμερα περισσότερους από 600 εργαζόμενους.

Με έμφαση στην Τεχνολογία, το Υπεύθυνο Παιχνίδι και τον Αθλητισμό, υλοποιεί από το 2017 τη δράση εταιρικής υπευθυνότητας «Μικροί Ήρωες», που προσφέρει εκπαιδευτικές εμπειρίες σε παιδιά που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες ή κατοικούν σε απομακρυσμένες περιοχές, ενώ αναπτύσσει ένα εκτεταμένο πρόγραμμα αθλητικών χορηγιών, που μέχρι σήμερα έχει αγγίξει περισσότερους από 400 αθλητές.