Οι Τατσόπουλος – Ψαριανός και οι στοργικές φτερούγες του Άδωνι

Σε κομματική εκδήλωση της ΝΟΔΕ Β3 της Νέας Δημοκρατίας βρέθηκαν τις προάλλες ο Πέτρος Τατσόπουλος και ο Γρηγόρης Ψαριανός -υπό την σκέπη του Άδωνι Γεωργιάδη που απηύθυνε -ως αντιπρόεδρος του κόμματος- χαιρετισμό. Βέβαια ο Πέτρος Τατσόπουλος έκανε εμφάνιση -με τον Μπογδάνο- και στην περίφημη πια κοπή πίτας του Άδωνι- πριν ο δεύτερος κοπεί από τα ψηφοδέλτια της ΝΔ.

Η -αναμενόμενη- έκπληξη ήταν ο Γρηγόρης Ψαριανός που υποστήριξε δε, ότι στόχος σε αυτές τις εκλογές πρέπει να είναι η αυτοδυναμία του Κυριάκου Μητσοτάκη και μια «φιλελεύθερη, ευρωπαϊκή και δημοκρατική κυβέρνηση»- επειδή η παρούσα κυβέρνηση είναι μια «εγκληματική συμμορία μαφιόζων που υπονομεύει τη χώρα».

“Δεν είμαι δεξιός, δεν είμαι πια αριστερός. Το παραμύθι της Αριστεράς για μένα έχει κλείσει» είπε ο άλλοτε βουλευτής του Ποταμιού και τώρα πια ανεξάρτητος. Και ο Τατσόπουλος πρόσθεσε “δεν είμαι συντηρητικός ούτε δεξιός ούτε μπορώ να τον υποδυθώ. Το μυστικό της παρουσίας μου εδώ είναι μια λέξη που χρησιμοποίησε ο Μητσοτάκης. Διεύρυνση».

Είχε προηγηθεί η συνέντευξη του Πέτρου Τατσόπουλου στον Άδωνι Γεωργιάδη που φαίνεται ότι βάζει τον συγγραφέα κάτω από τις φτερούγες του και θα βαδίσουν στις εκλογές… χέρι-χέρι.

Για τη Δημοκρατία ή τουλάχιστο για τη Νέα Δημοκρατία.