Ουφ! Κανονικότητα με πέντε νέα τμήματα στην Ελληνική Αστυνομία

Εργαζόμενοι στα νοσοκομεία σπρώχνονται με άνδρες των ΜΑΤ που τους εμποδίζουν να φθάσουν μπροστά στο Μέγαρο Μαξίμου , Αθήνα Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016. Οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία απεργούν αντιδρώντας στις περικοπές στη Δημόσια Υγεία. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας

Του Γ. Λακόπουλου

Προς στιγμήν δημιουργήθηκε η εντύπωση ότι η επιστροφή της κανονικότητας στην ΕΛΑΣ θα περιοριστεί στην εκκαθάριση των Εξαρχείων από τους μετανάστες -καταληψίες κτιρίων. Άντε και στη σύλληψη των εγκληματιών που αποφυλάκισε ο Τσίπρας με τον νόμο Παρασκευόπουλου, ώστε να κοιμούνται ήσυχοι οι  πολίτες.

Το θέμα της άμεσης εξαφάνισης του «Ρουβίκωνα» διευκρινίσθηκε ήδη ότι είναι σαν τις μπουλντόζες στο Ελληνικό: πάει για αργότερα.

Αυτό δεν σημαίνει ότι το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας  θα κάθεται με σταυρωμένα χέρια. Αντίθετα θα πρωταγωνιστεί στην επαναφορά της κανονικότητας. Δημιουργεί ήδη νέα τμήματα, πλήρως εξοπλισμένα για να φέρουν σε πέρας την εθνική αποστολή τους. Στην οποία εντάσσεται η προστασία της οικογένειας και της κοινωνίας από έκλυτα φαινόμενα. Κοινώς δεν θα το κάνουμε εδώ αμέρικαν μπαρ…

Και τα πέντε νέα τμήματα της ΕΛΑΣ, αντί για προστάτες Αγίους θα έχουν προστάτες βουλευτές: Γεωργιάδης, Βορίδης, Μπογδάνος, Κυρανάκης, Μαρκόπουλος- με τις φωτογραφίες τους στο υπό  προστασία  τμήμα. Αναμένεται η δημιουργία ενός ακόμη τμήματος για να μην μένει παραπεσμένος ο Πλεύρης. Μάλλον θα είναι τμήμα φύλαξης στρατοπέδων για μετανάστες, πρόσφυγες και άλλους εισβολείς.

Το πρώτο τμήμα, που έπιασε ήδη δουλειά, θα περιφέρεται στους κινηματογράφους και θα τσιμπάει ανήλικους αν βλέπουν ακατάλληλες ταινίες- αφού ως γνωστόν δεν μπορούν να τις δουν από τον υπολογιστή τους. Συζητείται και η δημιουργία  υποτιμήματος για να αναλάβει τα θέατρα- εκεί και αν γίνονται όργια.

Το δεύτερο θα εξοπλιστεί με μεζούρες και θα μετράει τις φούστες των γυναικών, γιατί επί ΣΥΡΙΖΑ έχουν ξεφύγει πολύ από την κανονικότητα. Θα εξαιρούνται  όσες φορούν φούστες συγκεκριμένης εταιρίας- ας μην πούμε τώρα ποιας ακριβώς. Όσοι αστυνομικοί ενταχθούν σ’ αυτό το τμήμα θα πρέπει να  γνωρίζουν απαραιτήτως τι ήταν οι «Λαμπράκισσες με τις μαύρες κάλτσες».

Το τρίτο θα επισκέπτεται τους Ιερούς Ναούς της χώρας και θα παίρνει απουσίες για όσους μαθητές δεν προσήλθαν στο Κατηχητικό. Τις  μέρες λειτουργίας των σχολείων το ίδιο τμήμα θα ελέγχει αν οι μαθήτριες φορούν τις ομοιόμορφες στολές τους και αν τα γυμνασιόπαιδα τα πηλίκιά τους με το εθνόσημο και είναι  αρκούντως κοντοκουρεμένα -μην πιάσουμε και ψείρες, όπως επί ΣΥΡΙΖΑ.

Το τέταρτο τμήμα θα είναι πεζό και θα κυκλοφορεί στις γειτονιές  για να εντοπίζει τεντιμπόηδες- ανεξαρτήτως ηλικίας. Ο   χαρακτηρισμός τους θα γίνεται επί τόπου από τον επικεφαλής αξιωματικό με κριτήρια, τι εφημερίδα διαβάζει, τι  γνώμη έχει ο ύποπτος για τη συμφωνία των Πρεσπών και τι πιστεύει για τον  κομμουνισμό.

Οι παραβάτες θα κουρεύονται με την ψιλή θα τους περιφέρουν στη γειτονιά με την ταμπέλα «Είμαι τεντιμπόης και Συριζαίος». Να δούμε θα ξαναψηφίσουν Τσίπρα;

Το πέμπτο τμήμα είναι ακόμη υπό ίδρυση και η δουλειά του θα είναι να ελέγχει αν τα πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων για πρόσληψη στο δημόσιο, χορήγηση άδειας κυνηγίου, οδήγησης, ή φουφούς για κάστανα, είναι γνήσια -καθώς υπάρχει κίνδυνος πλαστογράφησης από τους Συριζαίους. Αυτή η αρμοδιότητα είναι ένα από τα θεσμικά μέτρα του Βορίδη για να μην ξανακυβερνήσει η Αριστερά.

ΥΓ. Η ιδέα να υπαχθεί το υπουργείο Πολιτισμού στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και τον Μιχ. Χρυσοχοΐδη θεωρείται ανέφικτη γιατί ως γνωστόν το εν λόγω υπουργείο υπάγεται απευθείας στον Βαγγέλη Βενιζέλο.

Εξετάζεται όμως το αίτημα της Κεραμέως να αναλάβει η αστυνομία – δεν χρειάζεται ειδική μονάδα, αρκούν τα κατά τόπους αστυνομικά  τμήματα-  να ελέγχει αν οι μαθητές λένε κανονικά την προσευχή το πρωί και αν καπνίζουν στις τουαλέτες στα διαλείμματα.