Ο Αλέξης Τσίπρας ψηφίζει τον Νίκο Λούβρο

Ο Νίκος Λούβρος, ιδιοκτήτης- μάνατζερ του χώρου Booze Cooperativa στην οδό Κολοκοτρώνη, είναι ο ιδρυτής του κινήματος Κ.Ο.Τ.Ε.Σ. (Καπνιστικές Ομάδες για την Τέχνη και την Εικαστική Συγκρότηση) με το οποίο κατέβηκε στις προηγούμενες εκλογές. Παλιότερα ιδιοκτήτης του Rock FM, με δράση στα πολιτιστικά δρώμενα της undegroud Αθήνας, μια cult μορφή.

Η πρώτη έκπληξη ήταν η παρουσία του στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ στην Α΄Αθήνας. Η δεύτερη ήταν πως ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας τον επισκέφτηκε στο Booze.

“Ο Αλέξης Τσίπρας, ο πρωθυπουργός μας, με επισκέφθηκε σήμερα στο Booze Cooperativa, την έδρα της ανατροπής. Ο κόσμος τον αγκάλιασε και τον υποδέχθηκε θερμά. Προσιτός και γελαστός όπως πάντα, ο Αλέξης μας γέμισε με αισιοδοξία και δύναμη, απέδειξε ακόμη μια φορά ότι είναι ο αδιαφιλονίκητος ηγέτης της χώρας μας” έγραψε το Νίκος Λούβρος στο Facebook.

Για όσους δεν το ξέρουν είναι και ακαταμάχητος στις προβλέψεις για τα εκλογικά αποτελέσματα κι αυτή τη φορά προβλέπει πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα βγει πρώτος. Και δεν έπεσε ποτέ έξω. Ποτέ όμως!