Ο Καμμένος προσπαθεί τώρα να μπλέξει και τον πρωθυπουργό στην εκτροπή του, αλλά μένει υπουργός!

Είναι απίστευτο. Με την επιστροφή του από τις ΗΠΑ ο Πάνος Καμμένος αντί να υποβάλει την παραίτησή του- που θα έπρεπε να του έχει ζητήσει ήδη ο Πρωθυπουργός -εμφανίσθηκε στην ΕΡΤ για να τα κάνει χειρότερα. Ασύδοτος και παραπλανητικός, ανάμεσα σε μπερδεμένα που είπε για το ρόλο του ως “κυβερνητικοί εταίροι” και για τις συζητήσεις του με τους  Αμερικάνους,  έριξε δυο ρουκέτες κατά του Αλέξη Τσίπρα.

Πρώτα είπε ότι “ο Τσίπρας ήξερε για το Plan B, αλλά δεν το είχε εγκρίνει”, χωρίς να εξηγεί γιατί τον αγνόησε. Αν ήταν εν γνώσει του ότι ο Πρωθυπουργός δεν τον κάλυπτε συνιστά  αντιθεσμική συμπεριφορά, αν όχι εξευτελισμό το ότι τον παραγκώνισε. Σα να λέει “τον έγραψα κανονικά”.

Δεύτερο συνέδεσε τη αποχώρησή του από την κυβέρνηση με τις πολιτικές εξελίξεις… στα Σκόπια:“Αν βρεθούν οι αποστάτες, ψηφίσουν μία, ψηφίσουν δύο, γίνουν οι συνταγματικές αλλαγές και στη συνέχεια αν επανέλθουν οι όροι που έχουν παραβιαστεί και έρθει η συμφωνία στη Βουλή, τότε εμείς θα αποχωρήσουμε από την κυβέρνηση”.

Όσο ο Πρωθυπουργός δεν τον αποπέμπει, δένεται μαζί του και θα τον πάρει στον βυθό. Το είπαν άλλωστε στον ίδιο πολλά στελέχη του κόμματος του το Σαββατοκύριακο στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ. Γιατί δεν εννοεί να το καταλάβει;

Ο Συγκλητικός