Ο Κύρτσος τσακίζει τον Μητσοτάκη και αυτός δεν βγάζει άχνα

Κανείς από την αντιπολίτευση δεν ήταν τόσο σκληρός  και τόσο εύστοχος κατά του Μητσοτάκη στο θέμα  της κακοκαιρίας, όσο ο Γιώργος Κύρτσος.

Ο ευρωβουλευτής της νΔ  τσάκισε τον πρωθυπουργό με αλλεπάλληλά  tweet:

“Η υπερκυβέρνηση του Μαξίμου δεν προσφέρει – Πανδημία: όπου μας πάει. Ακρίβεια, ενεργειακό: εκτός ελέγχου. Καθημερινότητα πολίτη: Άφησέ το καλύτερα. ΜΜΕ: Εκτός πλαισίου ΕΕ, αγκαλιά με Φουρθιώτη. Κακοκαιρία: Ο «νόμος» των μεγαλοεργολάβων. Οικονομία: Ρεκόρ χρεών & ελλειμμάτων».

“Εάν ο Μητσοτάκης θέλει να προστατεύσει ότι απέμεινε από την αξιοπιστία της κυβέρνησης και την προοπτική της, πρέπει να ζητήσει παραιτήσεις. Επιτελείο και κυβέρνηση περνούν κάτω από τον πήχη σε κρίσιμα ζητήματα. Η κοινή γνώμη δεν δέχεται ένα τόσο χαμηλό επίπεδο διακυβέρνησης».

“Οι παραχωρησιούχοι της Αττικής Οδού έχουν ρεκόρ κερδών. Δεν έβαλαν όμως έγκαιρα αλάτι ούτε πήραν μέτρα για να προστατεύσουν οδηγούς &συνεπιβάτες. Τώρα αντιμετωπίζουν την.. φοβερή κατηγορία της παρακώλυσης συγκοινωνιών. Οι συμβάσεις και οι νόμοι δικοί τους μέσω πρόθυμων πολιτικών».

Παράλληλα, απευθύνει και τη βαριά κατηγορία περί «σύμπραξη κράτους και μεγαλοεργολάβων»:

Πλήρης διασυρμός αρχηγού κόμματος και πρωθυπουργού από ευρωβουλευτή του.  Βαρύτατοι υπαινιγμοί  για σχέσεις  με το κράτος των εργολάβων και εξευτελισμός του “επιτελικού” κράτους.

Και ο Μητσοτάκης δεν βγάζει άχνα. Δεν έχει κότσια να τα βάλει με τον Κύρτσο.