Γ. Σγουρός : Ανικανότητα μεγατόνων στη διαχείριση του χιονιά – Παραιτηθείτε, κύριε Πατούλη, τώρα!

Εξαφανίστηκαν όλοι στα δύσκολα, έμειναν μόνοι οι πολίτες – Ο βασιλιάς ήταν γυμνός αυτή τη φορά μέσα στο χιόνι – Ζητείται ευθιξία

Τις τελευταίες ώρες ολόκληρη η Ελλάδα έγινε μάρτυρας της πρωτοφανούς ανικανότητας και ανεπάρκειας της Περιφέρειας Αττικής και του κρατικού μηχανισμού να αντιμετωπίσει την επέλαση ενός ισχυρού καιρικού φαινομένου ήδη γνωστού εδώ και πολλές μέρες. 

Οι προγνώσεις μπορεί να ήταν αρκετές για να στηθούν για άλλη μια φορά πολύ έγκαιρα σόου μπροστά στις κάμερες με πανάκριβα μισθωμένα οχήματα, αποδείχθηκαν ωστόσο πολύ λίγες για να προληφθεί το χάος και να μπορέσει να στηθεί ένας στοιχειώδης επιχειρησιακός σχεδιασμός. 

Η επιστήμη είναι εργαλείο και όπλο σε όσους έχουν σχέδιο και γνώση είναι όμως ανώφελα όταν κυριαρχεί το φαίνεσθαι και η απρονοησία. Ο βασιλιάς αποδείχθηκε γυμνός αυτή τη φορά μέσα στο χιόνι. 

Εκατοντάδες οδηγοί και γονείς με μικρά παιδιά παρέμειναν για ώρες ατελείωτες εγκλωβισμένοι στους κεντρικούς δρόμους της Αττικής – Αττική Οδός, Μεσογείων, Κηφισίας, Μαραθώνος, Κατεχάκη, Φυλής, Τατοϊου, Πάρνηθος, Ποσειδώνος κ.α.- σε ένα απίστευτο χάος που όμοιο του δεν έχουμε ξαναζήσει. 

Κοινός παρονομαστής το γεγονός ότι οι περισσότεροι δρόμοι ανήκουν αποκλειστικά στην αρμοδιότητα της Περιφέρειας Αττικής – που ο κ. Πατούλης διαβεβαίωνε με στόμφο πως ήταν έτοιμη να αντιμετωπίσει την κακοκαιρία. 

Φτάνει, λοιπόν, πια η κοροϊδία και τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα. 

Φτάνει πια με τα σόου και τις πολυέξοδες εκδηλώσεις για να εντυπωσιάσουμε τους “ιθαγενείς”.

Ζητείται ανάληψη πολιτικής ευθύνης, αλλά και παραιτήσεις εδώ και τώρα ως ελάχιστο δείγμα ευθιξίας από όσους συστηματικά υποβαθμίζουν και θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή και την ασφάλεια των συμπολιτών μας. 

Μήδεια – Πυρκαγιές – Ελπίδα!!!

Παραιτηθείτε, κύριε Πατούλη, τώρα!