Ο Φουρθιώτης τρώει την σκόνη τους!

Του Ιωάννη Δαμίγου

Δυστυχώς ο “ατζέντης” έμεινε πίσω! Στην αχρηστία. Τον ξεπέρασαν με δικά τους βίντεο, πια τηλέφωνα, πια μηνύματα και αναπάντητες! Μπορούν μόνοι τους και μπορούν καλύτερα, χωρίς αμφιβολίες περί γνησιότητας. Υπεύθυνες και υπερήφανες παραδοχές μετά χαχανητών, σε βίντεο, ¨”αδιευκρίνιστων” χρηματισμών χωρίς ανάγκη ίδρυσης εταιρειών από αλλοδαπές!

Ο ένας υπουργός παραιτήθηκε ήδη, για να πάρει την θέση του άλλος, ακόμη …πιο ταλαντούχος! Σε βίντεο και αυτός! Να ζητά την ψήφο των καταγεγραμμένων ευεργετηθέντων από το κόμμα! Τους ξέρουμε και να τους το θυμίσουμε! Τελεία! Φάε την σκόνη τους, ψιλικατζή τηλεπαρουσιαστή!Όποιος τους έλεγε το συνθηματικό “καλημέρα” άνοιγε η σακούλα και το ποσό μοιραζόταν με το παρασύνθημα “μη ξεχνάς”! Και οι δημοσιογράφοι “καλημέριζαν” και σίγουρα δεν “ξέχασαν”. Επίσης αναφερόμενοι σε λίστα! Η χώρα της λίστας!

Λίστες χρηματισμένων “καλημερατζήδων” και λίστες διωκόμενων κατηγορούμενων “άντε παράτα μας ρε”. Μια “αδιευκρίνιστη” ερώτηση: Τα σακουλιασμένα χρήματα, προς εξαγορά ψήφων, ήταν τα χρωστούμενα δάνεια του κόμματος; Πολύ “καλημέρα” …στις τράπεζες!Η “καλημέρα” όμως της NOVARTIS στην κυβέρνηση με την ηλεκτρονική σακούλα “αδιευκρίνιστων” λογαριασμών, ήταν η πιο επιτυχημένη, η πιο “επενδυτική”. Μια καλημέρα είναι αυτή, πες την κι ας πέσει κάτω, στην έρπουσα δικαιοσύνη.

Η εισαγγελέας που ερευνούσε την “καλημερίζουσα” NOVARTIS, κατηγορείται για συμμετοχή στην συμμορία σκευωρίας σκανδάλου, επειδή δεν ανταπέδωσε την “καλημέρα”! Οι δε διωκόμενοι δυο δημοσιογράφοι, είχαν το θράσος να απαντήσουν “καληνύχτα” πρωί πρωί! 

Μένιο έχασες έδαφος. Έμεινες με ντεμοντέ αναρτήσεις “πταισμάτων”. Στο σκληρό “πορνό” της πολιτικής των ακραίων άκρων, διεκδικούν με αξιώσεις το όσκαρ της καλύτερης διαπλοκής στην Ευρώπη, με την Ελληνική συμμετοχή της ταινίας με τίτλο “Καλημέρα σας”!