«Παραμύθι κι όνειρο»: Διαδικτυακό εργαστήρι για ενήλικες

To Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) διοργανώνει, από την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου, το διαδικτυακό εργαστήρι μελέτης και ανάπτυξης προφορικότητας «Παραμύθι κι όνειρο», για ενήλικες, με τον αφηγητή-ιστορητή Στέλιο Πελασγό.

Οι συμμετέχοντες θα  αντιληφθούν την αξία του προφορικού λόγου για την εξιστόρηση λαϊκών παραμυθιών και ονείρων. Θα έχουν την ευκαιρία να διηγηθούν ένα όνειρο χρησιμοποιώντας εργαλεία που παρέχει η τεχνολογία καθώς και να αποδώσουν ένα παραμύθι μέσα από τη διαδικτυακή επικοινωνία. Τέλος, θα δημιουργήσουν τις δικές τους ιστορίες αξιοποιώντας παραδοσιακές αλλά και σύγχρονες μορφές προφορικής έκφρασης.

Το εργαστήρι θα ολοκληρωθεί σε τέσσερις διαδικτυακές συναντήσεις. Αναλυτικά οι ημερομηνίες διεξαγωγής: 4/2, 11/2, 18/2 και 25/2 (ώρες 11:00-13:00).

Η συμμετοχή είναι δωρεάν.  Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής.

Για τη συμμετοχή σας μπορείτε να στείλετε email στη διεύθυνση TirlaV@piraeusbank.gr, γράφοντας το ονοματεπώνυμό σας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Οι 30 πρώτοι θα ειδοποιηθούν και θα λάβουν σχετικές οδηγίες για την εισαγωγή τους στο διαδικτυακό εργαστήρι.

Βιβλιοθήκη ΠΙΟΠ

Σαλαμίνος 72-74, Καλλιθέα

Τ: 210 3739651-2 |  www.piop.gr