Παρουσιάσθηκε στις Βρυξέλλες η «Σκηνοθεσία του Δημόσιου Προσώπου»

cof

Το βιβλίο του Γ. Λακόπουλου  «Η Σκηνοθεσία του Δημόσιου Προσώπου», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Καστανιώτη, παρουσιάσθηκε την περασμένη Τρίτη στις Βρυξέλλες σε ειδική εκδήλωση που οργάνωσε η «Αργώ».

Ήταν μια πρωτοβουλία του προέδρου της Σπύρου Παππά, παλαιού γενικού γραμματέα του  Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης  και επικεφαλής του Ευρωπαϊκού  Ινστιτούτου Δημόσιας Διοίκησης,  πρώην γενικού διευθυντή της  Ευρωπαϊκής Επιτροπής και σήμερα επικεφαλής μεγάλου νομικού γραφείου στις Βρυξέλλες.

Η «Αργώ» είναι το σωματείο των Ελλήνων του Βελγίου που σταδιοδρομούν στον ιδιωτικό τομέα. Οργανώνει τακτικά εκδηλώσεις με ομιλητές διακεκριμένους Έλληνες πολιτικούς, επιχειρηματίες, καλλιτέχνες και άλλα πρόσωπα του δημοσίου βίου.

Με αφορμή το εκλογικό 2019 για την Ελλάδα οργανώθηκαν ήδη εκδηλώσεις με υποψήφιους ευρωβουλευτές  από διάφορα κόμματα. Στην εκδήλωση της περασμένη  Τρίτης το θέμα ήταν πώς συνδέονται  η πολιτική με την επικοινωνία και τα δημόσια πρόσωπα με τα ΜΜΕ.

Για το βιβλίο μίλησαν ο επικεφαλής της Μόνιμης Ελληνικής Αντιπροσωπείας στις Βρυξέλλες, πρέσβης Ανδρέας Παπασταύρου, ο σκηνοθέτης και επικεφαλής  του Ελληνικού Θεατρικού Εργαστηρίου και πρώην στέλεχος της Κομισιόν,  Τάσος Νυχάς, ο Σπύρος Παππάς , ο συγγραφέας και  επακολούθησε διάλογος

Η εκδήλωση οργανώθηκε στην κάβα- εκθετήριο ελληνικών κρασιών και προϊόντων TapaSoif  και ανάμεσα στις δεκάδες  Ελλήνων των Βρυξελλών που την παρακολούθησαν ήταν και ο επίτροπος της Κυπριακής Δημοκρατίας Χρήστος Στυλιανίδης.

 

,