Προσοχή! Οι παρέες με τον ΓΑΠ δεν βγάζουν σε καλό…

ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

 

Γράφτηκε ότι σε μια εκδήλωση των επομένων ημερών θα εμφανιστούν μαζί ο Αλέξης Τσίπρας με τον Γ. Παπανδρέου. Δεν ξέρουμε ποιος το εισηγήθηκε στον Πρωθυπουργό, αλλά ας έχει υπόψη του μια παλιότερη ιστορία:

Ήταν στις ευρωεκλογές του 2014. Ο Φώτης Κουβέλης, προερχόμενος από το 6% των βουλευτικών εκλογών του 2012 απειλούσε να ξεπεράσει τον Βαγγέλη Βενιζέλο που κατέρρεε συνεχώς -για να καταλήξει στο 4% το 2015.

Οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ για να σώσουν το κόμμα τους προσανατολίζονταν να ψηφίσουν τη ΔΗΜΑΡ στις Ευρωεκλογές για να διώξουν τον Βενιζέλο. Και τότε ο Κουβέλης έκανε το μοιραίο λάθος. Δέχθηκε να παρουσιάσει ένα βιβλίο της Μαριλένας Κοππά μαζί με τον Γ. Παπανδρέου.

Από την επόμενη άρχισε να φυλλορροεί. Δεν έβγαλε κανέναν ευρωβουλευτή και φυσικά ούτε η Μαριλένα πήγε στο Στρασβούργο.

Το παράδειγμα είναι από μόνο του διδακτικό. Μια κοινή εμφάνιση με τον Γ. Παπανδρέου μόνο καλό δεν θα φέρει στον Τσίπρα.

Άλλωστε ο πρώην πρωθυπουργός τη μια μέρα προσπαθεί να ψήσει την Γεννηματά να τον διορίσει βουλευτή, την άλλη οι δικοί του διαδίδουν ότι προορίζεται για επίτροπος από τον ΣΥΡΙΖΑ και την τρίτη… καταγγέλλει τις διαδόσεις και δηλώνει ότι θα μείνει υπό τις διαταγές της Φώφης για να… δικαιωθεί που χαντάκωσε τη χώρα παίρνοντας αποφάσεις για τις οποίες δεν είχε εξουσιοδότηση.

Άλλα σχόλια δεν χρειάζονται…Είναι πάντως απίστευτος. Λέει ότι ” έχει την υποχρέωση και ευθύνη, απέναντι στην ιστορία και την Προοδευτική Παράταξη, να συμβάλλει στην ανασυγκρότησή της”. Ο άνθρωπος που τη διέλυσε.