Πώς ο ακατονόμαστος άλωσε και το Στέιτ Ντιπάρτμεντ

  Του Γ. Τεκίδη

                                                                

Είναι πράγματι από τα άγραφα, τα απερίγραπτα, από αυτά που κανείς δεν μπορεί να καταλάβει. Εντάξει, είναι ικανοί αυτοί της Αριστεράς και ιδιαίτερα ο προκαθήμενος της σήμερα για τα πάντα, μια και δεν έχουν ιερό και όσιο, μήτε στοιχειώδη πολιτική εγκράτεια και αξιοπρέπεια, πέραν και του γεγονότος ότι στερούνται και του παραμικρού ίχνους εθνικού φρονήματος. Αλλά να φτάσει ο εθνικός συκοφάντης που προαλείφεται και για πρωθυπουργός, στο σημείο να αλώσει και αυτό το Αμερικανικό Στέιτ Ντιπάρτμεντ, κανείς δεν το περίμενε. Να βγαίνει κοτζάμ υπηρεσία του υπουργείου εξωτερικών των ΗΠΑ με αυτή την ετήσια έκθεση της που αφορά την κατάσταση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων σε 198 χώρες στον κόσμο και να αραδιάζει τα εξ αμάξης, όπως λέμε, ταπεινωτικά και προσβλητικά για την πατρίδα μας, κατατάσσοντας την στις λεγόμενες τριτοκοσμικές χώρες, όσον αφορά στις παραβιάσεις των παραπάνω δικαιωμάτων.

Η Ελλάς, λοιπόν, κατά τους ξεπουλημένους του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, διακρίθηκε και συνεχίζει να διακρίνεται για παραβιάσεις εργασιακών και πολιτικών δικαιωμάτων, για κραυγαλέα οικονομικά σκάνδαλα, για ασφυκτικό έλεγχο ενημέρωσης από τα ΜΜΕ που διαβιούν με δημόσιο χρήμα ( λίστα Πέτσα), για καταιγιστική κυβερνητική προπαγάνδα, μονομερή που δεν προσιδιάζει σε ευνομούμενα δημοκρατικά καθεστώτα. Επί πλέον η αστυνομική βία και αυθαιρεσία είναι στην ημερήσια διάταξη. Α ακόμη στην περιβόητη έκθεση αναφέρονται στη σκευωρία των δήθεν υποκλοπών που στήσανε οι Συριζαίοι, συκοφαντώντας έτσι τον πρωθυπουργό μας Κυρ. Μητσοτάκη. Στη χώρα μας επίσης οι αργυρώνητοι από τους μιαρούς της εγχώριας Αριστεράς, καταλογίζουν απάνθρωπες πρακτικές και παραβιάσεις δικαιωμάτων κρατουμένων στις φυλακές, όπως και εκείνα των λαθρομεταναστών, τους οποίους οι ανερμάτιστοι βαφτίζουν συλλήβδην, πρόσφυγες.

 Τέτοια η κατάντια της λεγόμενης σύγχρονης, δημοκρατικής και ριζοσπαστικής Αριστεράς. Για να εξυπηρετήσει σκοπιμότητες κομματικές προκειμένου να καταλάβει και να λαφυραγωγήσει το κράτος σε βάρος των εθνικών μας συμφερόντων,  δεν ορρωδεί προ ουδενός. Συκοφαντεί με τον άθεο επικεφαλή της, ανενδοίαστα την πατρίδα, διαστρεβλώνει στον διεθνή χώρο τον τιτάνιο αγώνα για την οικονομική και κοινωνική ανάταξη, την σημερινή, δίχως υπερβολή ηρωική κυβέρνηση  και τον γίγαντα πρωθυπουργό μας που καθημερινά μάχεται τις διαχρονικές εγχώριες παθογένειες, προσβλέποντας σε ένα λαμπρό μέλλον. Αυτό το λαμπρό μέλλον του τόπου, για το οποίο αγόγγυστα δίνει την μάχη ο επικεφαλής του επιτελικού μας κράτους με την Ιώβεια υπομονή και την αδάμαστη θέληση για πρόοδο και αξιοπρέπεια, λοιδορεί και υποσκάπτει ο σύγχρονος Εφιάλτης και πολιτικός ολετήρας, πρόεδρος των ακατονόμαστων, Αλ. Τσίπρας. Σίγουρα το τι μεσολάβησε και πως κατάφερε ο αστεφάνωτος, να παρεισφρήσει ακόμη και στις Αμερικανικές υπηρεσίες και επιτροπές του υπουργείου Εξωτερικών, εξυπηρετώντας τα άνομα και ανθελληνικά σχέδια του, θα έρθει σύντομα η στιγμή να το μάθουμε. Εκείνο που για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται, το πόσο αδίστακτος, κυνικός, αμοραλιστής και ανθελληνικώς δρών και σκεπτόμενος, είναι ο προετοιμαζόμενος να ηγηθεί, λέει, μιας προοδευτικής κυβέρνησης σωτηρίας της χώρας. Συσπειρωμένος ο λαός μας γύρω από την πρωτόγνωρη στα μεταπολιτευτικά πολιτικά χρονικά, φωτεινή πολιτική παρουσία του ακατάβλητου και πλήρως συναισθανόμενου τον πόνο και τις λαϊκές προσδοκίες , πρωθυπουργό μας Κυρ. Μητσοτάκη, θα δώσει αποφασιστική απάντηση στους εθνικούς μας δολιοφθορείς.

ΥΓ. Από  άθλο σε άθλο και από επιτυχία σε επιτυχία, το πανάθλιο Μητσοτακικό παρακράτος. Επιτυχίες και άθλοι που ξεπέρασαν τα εθνικά μας σύνορα, γελοιοποιώντας και διασύροντας τη χώρα μας, διεθνώς. Τη χώρα μας που πανάξια πλέον διεκδικεί πρωτεύουσα θέση στις εναπομείνασες αυτές του τρίτου κόσμου, σε ότι αφορά σε κυβερνητικές πρακτικές, τα  ζητήματα δημοκρατίας και ανθρώπινων δικαιωμάτων. Ας τους δοθεί, λοιπόν, ακόμη μια κυβερνητική ευκαιρία στις εκλογές που έρχονται, ώστε να μη μείνει τίποτα όρθιο σε αυτό τον τόπο.