Στέλιος Κούλογλου: Στάζι

Γράφει ο Γιώργος Λακόπουλος

Ο Οικονόμου και οι συν αυτώ του όρμησαν συντονισμένα: είναι ύποπτος! Α, σέβεται και τον Ιάσονα Αποστολόπουλο. Τα ίδια θα του έκανε και η Στάζι.

Σε μεγάλη ανησυχία ο Μητσοτάκης, μοιράζει λεφτά που δεν υπάρχουν, μετατρέπει τους οικείους του δημοσκόπους σε προφήτες, τα δίνει όλα για να συντηρεί την αίσθηση ότι θα κερδίσει τις εκλογές, θα πάρει το μπόνους και θα κυβερνήσει.

Αν δεν του βγει, ποντάρει στον -φιλοπουτινικό- Βελόπουλο, με τον οποίο άρχισε τις μεσιτείες ο Άδωνις. Δεν το αναθέτουν στον Καρατζαφέρη που τους εκπαίδευσε;

Φιλομητσοτακικοί αρθρογράφοι προσπαθούν να ακυρώσουν τα εμπόδια: από τους συνταγματολόγους, μέχρι τα διεθνή ΜΜΕ.

Έτσι αποκαλύπτουν το πρόβλημα: στην Ελλάδα οι ερμηνευτές του Συντάγματος τον θεωρούν μειωμένης νομιμοποίησης και στην Ευρώπη εκτός κράτους Δικαίου.

Η κομπανία «φίλοι του Μητσοτάκη» δεν έχει επιχειρήματα για το παρόν του και στρέφεται στο παρελθόν του… ΣΥΡΙΖΑ.

Ένας από τους πιο διακεκριμένους, έγραψε πάλι ότι ο Τσίπρας «κόντεψε να βγάλει τη χώρα απ’ το ευρώ, προσπάθησε να κλείσει ενοχλητικά μέσα ενημέρωσης και να εξοντώσει πολιτικούς αντιπάλους».

Καραμπινάτη παραπληροφόρηση.

Η χώρα κόντεψε να βγει από το ευρώ επί Παπανδρέου και Σαμαρά, όταν το κουβέντιαζε ο Βενιζέλος με τον Σόιμπλε.

Το μόνο μέσο ενημέρωσης που έκλεισε ήταν το «Μέγκα» – και το έκλεισαν οι μέτοχοί του.

Δυο από τους οποίους εγκατέλειπαν και τις εφημερίδες τους: ο Μπόμπολας το «Έθνος» και ο Ψυχάρης «Βήμα» και «Νέα».

Ο μόνος που πήγε να κλείσει ΜΜΕ, ήταν ο Μητσοτάκης: από τη Βουλή αρνήθηκε στον Ψυχάρη το δικαίωμα να πουλήσει τις εφημερίδες του στον Σαββίδη και να τις σώσει.

Ως «εξόντωση πολιτικών αντιπάλων» εννοεί το σκάνδαλο Novartis.

Όταν κάποιοι αυτοανακηρύχθηκαν υπεράνω του νόμου και οργίασαν εναντίον της Δικαιοσύνης και της εισαγγελέως Τουλουπάκη – που έκανε το καθήκον της, ερευνώντας επώνυμες καταγγελίες για μίζες πολιτικών.

Αυτά δεν αλλάζουν με επιδόματα, τον εκλογικό νόμο και το παραφούσκωμα της παρακολούθησης Πιτσιόρλα – Σαγιά, από τον Ρουμπάτη.

Ο Σαγιάς -ήταν δικηγόρος του τότε διοικητή της ΕΥΠ στα «Κοσκωτικά» που τον κυνηγούσαν- δεν μίλησε.

Ο Πιτσιόρλας απόρησε: «Γιατί με παρακολουθούσατε, ενώ ήμουν πρόεδρος στο ΤΑΙΠΕΔ;».

Από τα συμφραζόμενα προκύπτει ότι τον παρακολουθούσαν ακριβώς επειδή ήταν πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ – και μιλούσαν μαζί του κάτι ύποπτοι τύποι.

Δεν ήταν ο στόχος και άλλωστε ο Τσίπρας στη συνέχεια τον έκανε υφυπουργό.

Εδώ εμφανίζεται ο Στέλιος Κούλογλου. Είπε -τεκμηριωμένα- στο BBC ότι επί ΣΥΡΙΖΑ η ΕΥΠ έκανε τη δουλειά της -που δεν είναι να παρακολουθεί πολιτικούς- και επί Μητσοτάκη δουλεύει σαν τη Στάζι του Χόνεκερ.

Ο ευρωβουλευτής θυμάται επίσης ότι η Ελλάδα ανήκει στην Ευρωπαϊκή Ένωση και φέρνει τις κυβερνητικές πομπές στο Ευρωκοινοβούλιο.

Ο Οικονόμου και οι συν αυτώ του όρμησαν συντονισμένα: είναι ύποπτος! Α, σέβεται και τον Ιάσονα Αποστολόπουλο.

Τα ίδια θα του έκανε και η Στάζι.

AΠΟ ΤΟ ΙΕΙDISEIS.GR