Στέφανος Κασσελάκης: Σέβομαι και τιμώ την Έφη Αχτσιόγλου, από Δευτέρα θα είμαι ασπίδα προστασίας

Με μια ανάρτησή του τα ξημερώματα της Πέμπτης, ο Στέφανος Κασσελάκης σημειώνει ότι «στον ΣΥΡΙΖΑ έχω συναγωνιστές, όχι αντιπάλους», προσθέτει ότι «πιστεύω απόλυτα» την Έφη Αχτσιόγλου μετά το εξώδικο (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) που έστειλε για το «SMS στον Τσίπρα» ενώ παράλληλα σημειώνει για την συνυποψήφιά του ότι «τη σέβομαι και την τιμώ και έχει να διαδραματίσει μεγάλο ρόλο στον κοινό μας στόχο».

Ταυτόχρονα συμπληρώνει ότι και ο ίδιος έχει δεχτεί «τις μεγαλύτερες δυνατές επιθέσεις» τόσο από «τα ΜΜΕ του συστήματος» όσο και από «εκείνα του κόμματος» και διαμηνύει ότι «είμαι εδώ για να αντιμετωπίσω όλες τις επιθέσεις και να τις συντρίψω μια προς μια».ADVERTISEMENT

«Όμως να ξέρουν όλοι ότι για τις συναγωνίστριες και τους συναγωνιστές μου θα είμαι ασπίδα προστασίας» καταλήγει ο Στέφανος Κασσελάκης στην ανάρτησή του.

Σε συνέντευξή της χθες στο ΟΡΕΝ, η υποψήφια για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, εξαπέλυσε για ακόμα μια φορά επίθεση στον «αψύ Σφακιανό» λέγοντας πως στοχοποιεί συνεχώς την ίδια αλλά και στελέχη του κόμματος.

“Υπήρξαν συκοφαντικές επιθέσεις από συγκεκριμένα μιντιακά και σοσιαλμιντιακά κέντρα που συχνά αναπαράγονται από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, δεν λέω ότι εκκινούν από εκεί, αλλά σίγουρα αναπαράγονται». Πρόσθεσε ότι δεν θέλει να κάνει προσωπική αντιπαράθεση και πως όσοι το κάνουν, δημιουργούν πρόβλημα στον ΣΥΡΙΖΑ. «Απαιτώ, όμως, να μην υπάρχει ανθρωποφαγία εντός του ΣΥΡΙΖΑ, δεν μπορεί έτσι ένα κόμμα να πορεύεται».

Ανέφερε ότι ο κ. Πολάκης είναι ένα πρόσωπο που «σε μόνιμη βάση στοχοποιεί στελέχη, όχι μόνο εμένα, γι’ αυτό ζήτησα και από τον κ. Κασσελάκη να καταδικάσει αυτές τις επιθέσεις». Είπε ότι «θα ήταν το ελάχιστο δείγμα πολιτικού πολιτισμού, ο κ. Κασσελάκης να καταδικάσει αυτές τις συκοφαντικές επιθέσεις» και πως θα επιμείνει να γίνει πολιτική συζήτηση, γιατί «δεν μπορεί να κρίνει ο πολίτης αν δεν έχει μπροστά του το πολιτικό σχέδιο».