Τέλλογλου και Ντογιάκου γωνία

Του Ιωάννη Δαμίγου

Υπάρχει μια σχολή σκηνοθετών με εξειδικευμένα παραρτήματα σπουδών, ένα στο δράμα και ένα στην κωμωδία, που τελευταία διαφημίζεται ως Άρειος στον Πάγο που λειώνει και εδρεύει στην διεύθυνση Τέλλογλου και Ντογιάκου γωνία, ενταύθα.  Εκεί στο πρώτο παράρτημα, παραδίδονται μαθήματα επίκαιρων τουίτ, για ανεπίκαιρα και υποτιθέμενα γεγονότα, που προσπαθούν εμβόλιμα, άτεχνα και μάταια να αλλάξουν την δυσμενή ατζέντα, που τυχόν έχει δημιουργηθεί σε μια κυβέρνηση.

Στην προκειμένη, θεωρητική πάντα μαρτυρία, ο άρχοντας των παρακολουθήσεων είχε πέσει θύμα … παρακολούθησης! Στο δεύτερο παράρτημα σπουδών, αυτό του δράματος, παραδίδεται η ταχύτητα ανακλαστικών αντίδρασης, με παραμερισμό των σημαντικών θεμάτων και ενασχόληση με δευτερεύοντα σημασίας θέματα, όπως οι διαρροές και όχι το ίδιο το σκάνδαλο και η άμεση κλήση μάρτυρα του τουίτ προς εξιχνίαση καταγγελίας.

Η σχολή σπουδών λοιπόν διδάσκει αντιπερισπασμό μέσω ερευνητή πεπειραμένου μαχόμενου δημοσιογράφου και αποπροσανατολισμό με κωλυσιεργία ανεπίκαιρης κλήσης μάρτυρα άλλου δημοσιογράφου θύματος παρακολούθησης. Επίσης για σασπένς του δράματος, ο ερευνητής δημοσιογράφος κατηγορεί για … διαρροές το τμήμα κωμωδίας και προσάπτει πιθανές νέες παρακολουθήσεις του “αρπακτικού”. Ο διδάσκων κωμωδία εισαγγελέας, δεν απαντά στην πρόκληση, υποσχόμενος προφανώς νέο γέλιο σε συνέχεια, στην διεθνών διαστάσεων παράσταση.

 Η σχολή σκηνοθεσίας απεργάζεται νέα συναρπαστικά σενάρια διδάσκουσας ύλης παραπληροφόρησης, για ανανέωση ενδιαφέροντος, με την επιστροφή των εκδρομέων στο ακατάλληλο για χρεωμένους εργαζομένους περιβάλλον. Σχέδια προώθησης σκηνοθετημένων εξωτερικών αλλά και εσωτερικών κινδύνων της δημοκρατίας, τέτοια που θα απαιτήσουν την εθνική ομοψυχία και απαιτούμενη ενότητα, προς επιτυχή αντιμετώπιση.

Προϊδέασε ήδη ο χορηγός της σχολής, περί αυτών των κινδύνων, κατά την τελευταία παρουσία του, σε μια πρόχειρα σκηνοθετημένη προσπάθεια αντιστροφής της εικόνας που επικρατεί.Αναμονή λοιπόν για την νέα φθινοπωρινή σεζόν, της σχολής σκηνοθεσίας Τέλλογλου και Ντογιάκου γωνία, για το νέο τρέιλερ επεισοδίων που θα προβληθεί σύντομα, σε πρώτη μετάδοση στο μέγαρο “Άρειος στο Πάγο”.Οι εγγραφές εισαγγελέων και δημοσιογράφων στην σχολή, άρχισαν.

Προλάβετε, Περιορισμένες οι θέσεις λόγω μεγάλης συμμετοχής ενδιαφερομένων. Θα τηρηθεί αυστηρά η κομματική προτεραιότητα.