Την χάσαμε την “τυφλή” πατριώτη!

Του Ιωάννη Δαμίγου

Δεν υπάρχει μια απόφαση της Ελληνικής δικαιοσύνης που να εξυπηρετεί τυπικά έστω την απόδοση δικαίου! Συστηματικά και συντεταγμένα διαχωρίζονται φέρ’ ειπείν, οι παρακρατικές υποθέσεις παρακολουθήσεων και μοιράζονται σε διάφορους “απασχολημένους” εισαγγελείς (που δεν διαβάζουν εφημερίδες και sites). Δεν αναλύουν την κραυγαλέα κοινή σύνδεση στοιχείων, στις υποθέσεις παιδοβιαστών και αστυνομικών προαγωγών, και προτείνουν την αθώωσή των!

 Πιθανό να συμβαίνει κάτι άλλο, πολύ μεγάλο, που αποφέρει πολλά πολλά χρήματα στο πολύ καλά στημένο “οργανωμένο έγκλημα”, που με την σειρά του και λογικά στηρίζεται με πλήρη κάλυψη από υψηλά ιστάμενες “εξέχουσες προσωπικότητες”! Γιατί δεν εξηγείται διαφορετικά αυτή η έξαρση και αποθράσυνση της εγκληματικής παραβατικότητας, υπερβολικά ακραίων συμπτώσεων διασύνδεσης, με κοινό ενδιαφέρον μαστροπών, εκπόρνευσης ανηλίκων, εταιρείας παραγωγής ερωτικών ταινιών, οίκων ανοχής, με συμμετοχή αστυνομικών, απόστρατων αξιωματικών και ταυτόχρονα προκλητικές αθωωτικές προτάσεις εισαγγελέων!

Οι παράνομες κυβερνητικές παρακολουθήσεις, προφανώς και έχουν στόχο και σκοπό τον εκβιασμό έκθετων ανθρώπων, που είτε είναι υπεύθυνοι για τον έλεγχο παρανομίας είτε εκδίδουν αποφάσεις. Η πληγή που έχει ανοίξει, σε μια ούτως ή άλλως προβληματική κοινωνία, εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους μόνιμης βλάβης του ιστού της. Καθώς σε συνδυασμό με την ραγδαία φτωχοποίηση, μέρος προβληματικών πολιτών, προσφέρεται μη έχοντας άλλη λύση, σε  παραβατικές συμπεριφορές από επιτήδειους για ένα χαρτζιλίκι. Χώρια το νέο κακοποιητικό στοιχείο που εμφανίζεται σαν επιδημία πια, στην συμπεριφορά μέρους της μαθητικής και ανήλικης κοινότητας, με άγριους ξυλοδαρμούς και μαχαιρώματα μεταξύ των.

Πτώση  κοινωνικής ηθικής και συμπτώματα παρακμής εκ θεμελίων. Με πρωταρχική και βαριά ευθύνη του θεσμού της δικαιοσύνης και αμέσως μετά της ευκαιριακής αυτής κυβέρνησης των τυχοδιωκτών. Έχοντας παρασύρει στην διαφθορά, από στρατιωτικούς, λιμενικούς, αστυνομικούς έως καθηγητές και επιστήμονες και απλούς πολίτες δημοσίου ή ιδιωτικού τομέα. 

Την χάσαμε την “τυφλή” πατριώτη! Την έχουν απαγάγει και βυσσοδομούν εναντίον της. Την εξαναγκάζουν να εκδίδει αποφάσεις που τους εξυπηρετούν. Πλουτίζουν και διαβρώνουν, στόχος και σκοπός. Justice pass.