Τι έχουν να δούν τα μάτια μας και τι ακούν τ’ αυτιά μας!

Του Ιωάννη Δαμίγου

Οι “αλλαγές” είναι ήδη εδώ και πραγματοποιούνται με τέτοια ταχύτητα, στο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, που δεν προλαβαίνει να τις αξιολογήσει και να τις επεξεργασθεί ο εν δυνάμει “αριστερός” ψηφοφόρος! Ο … πλουραλισμός έχει αρχίσει αιφνιδίως από τον 105,5, που σε εκπομπές συμμετείχε ο … σπουδαίος τραγουδιστής Μαραβέγιας, καθώς ακούσθηκαν και οι μουσικές της επίσης …  σπουδαίας και ταλαντούχας δημιουργού … Μόνικας! Ακούσθηκε επιτέλους και η καλλιτεχνική φωνή του … αοιδού της νεοελληνικής κουλτούρας, Μαζωνάκη, που τόσο έλειπε!

Συμπληρώνοντας τα καθημερινά …. στασίδια σε ένθετα, της Λινού του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ και άλλων ιεροκηρύκων της δεξιάς, για να συνηθίσουμε όσο πιο γοργά γίνεται στο νέο διαμορφούμενο …. αναγκαίο περιβάλλον της πολυσυλλεκτικότητας! Δημοσιεύματα, προς το παρόν, αναγγέλλουν την συμμετοχή στα ψηφοδέλτια του κ. Δήμτσα, του διοικητή του Αγ. Όρους επί ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ! Τ ι έχουν να δούν τα μάτια μας και τι ακούν τ’ αυτιά μας! Όλα βγαίνουν στο παζάρι και στην λαϊκή αγορά, εκτιθέμενα και εκθέτοντας, πρόθυμους αγοραστές που θα τοποθετήσουν τα “προϊόντα” τους στην βιτρίνα του καταστήματος, προς άγρα … προοδευτικών ψήφων!

Χάνει η μάνα το “μέλος” και το “μέλος” το παιδί! Και ο πρόεδρος, επιβάλλει το “βρείτε τα” μεταξύ σας, ακολουθώντας την επίκαιρη προτροπή! Τουλάχιστον στον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ δεν θα λείψει το ενδιαφέρον και οι εκπλήξεις ονομάτων και παρουσιών, κατά την διάρκεια του καλοκαιριού. Σε μια “ποικιλία” προσφερόμενη στον κατάλογο του μενού, ως ορεκτικό που θα προετοιμάσει το απολαυστικό κυρίως γεύμα. Παλιά και νέα υλικά σε μια “γευστική” σύνθεση πλουραλιστικής συνύπαρξης, που θα σηματοδοτήσει το “όλον” του νέου κόμματος.

Ο κομματικός σταθμός έδειξε γρήγορα τις προθέσεις του για … ανοίγματα σε νέο κοινό, αυτό που αποτελεί τον …  εμπορικό εθνικό κορμό, τους περισσότερους δηλαδή, αυτούς που παρακολουθούν …  ποιοτική τηλεόραση και καθορίζουν τον “μεσαίο” νεοέλληνα” και την …  κουλτούρα του. Αναμένοντας λοιπόν τις νέες εκπλήξεις εισόδου στα μικρόφωνα του ραδιοσταθμού, που ακούγεται ανέμελα χαρούμενος, μέσα από αστειάκα και γελάκια ευδαιμονίας συντελεστών, μειώνοντας ολοένα τις καλές εκπομπές και παράγοντας νέες κενές περιεχομένου, περί άλλων διαφόρων και αδιάφορων θεμάτων.

Και έχουν τόσες ευκαιρίες ανάδειξης προβλημάτων αλλά και εφικτών λύσεων, από το κουραστικό παπαγάλισμα των ίδιων και των ίδιων χιλιοειπωμένων φράσεων, αορίστως και γενικώς, αλλά κυρίως κουραστικών, καθημερινά! Το κρίμα στο λαιμό σας!Άραγε τι έχουν να δούν τα μάτια μας και να ακούσουν τ’ αυτιά μας; Υπομονή, όλα μπροστά μας είναι, μοιραία και ίδια …. με τους νέους μακριά και αλάργα. Φαντασία και τόλμη καμιά! Και σε … ανώτερα.