Το μονόχρωμο πρίσμα ΝΔ, του μαύρου!

Του Ιωάννη Δαμίγου

Η κ. Βούλτεψη  ζhτά ως αποδεικτικό στοιχείο των pushbacks … πτώμα! “Υπάρχει έγκλημα χωρίς πτώμα;” ρώτησε! Ναι, η … υφυπουργός μετανάστευσης! Ωστόσο ο επικεφαλής της Frontex Φαμπρίς Λετζερί έχει παραιτηθεί υπό το βάρος ευρωπαϊκού πορίσματος, που καταδεικνύει ότι συγκάλυψε στοιχεία για εκατοντάδες παράνομες επαναπροωθήσεις στο Αιγαίο, κ. Βούλτεψη!

Όσο για πτώματα, καταδυθείτε στον βυθό του Αιγαίου, του σύγχρονου κρεματόριου της ακροδεξιάς που υπηρετείτε και όλο κάποια θα βρείτε! Κατά καιρούς “ξεβράζονται” τα …  έργα σας και οι πολιτικές σας! Αλλά εσείς είστε ένα ασήμαντο σκουριασμένο γραναζάκι ανάξιο λόγου και υπόστασης, στην μηχανή της ακροδεξιάς κομματικής σας παράταξης!

Έχετε σπουδαίους αντιπάλους, που είναι αδύνατο να ξεπεράσετε, καθώς είναι πιο …. χυδαίοι από εσάς! Το μονόχρωμο πρίσμα της ΝΔ, αυτό του μαύρου, έχει πολλά και εκπαιδευμένα στελέχη στην χυδαιότητα, που σας ξεπερνούν, αλλά προσπαθήστε, μην απογοητεύεστε, μπορείτε και πιο κάτω!

Η αναφορά σας στο θέμα και η επίθεση στον διασώστη κ. Αποστολόπουλο, προκαλεί δυστυχώς … γέλιο, που στερεί την “σοβαρότητα” των χυδαίων προθέσεών σας και επικρατεί τέλος η γελοιότητα γυμνή! Ο Λετζερί προσπάθησε την “διάσωσή” του μέσω της παραίτησης! Εσείς δεν σώζεστε με τίποτα! Με όσα χρώματα και να σας βάψουν, δεν μπορούν να καλύψουν το μαύρο της ψυχής. Ανεξίτηλο το μαύρο της!

Τι κι αν ο ποιητής προτρέπει: “Τούτο προσπάθησε τουλάχιστον όσο μπορείς, μην την εξευτελίζεις”! Την περιφέρει λοιπόν στα αγοραία τηλεοπτικά κανάλια, μαυρίζοντάς την ακόμα περισσότερο. Δεν μπορεί βέβαια να κάνει και αλλιώς! Στο συνονθύλευμα της ΝΔ, φοβάται τόσο ο ένας τον άλλον, που πρέπει καθημερινά να επιδίδονται σε αγώνα δηλώσεων πίστης και υποταγής!

Αποτέλεσμα, οι δηλώσεις να μένουν αχαρακτήριστες, λόγο έλλειψης … λέξεων πλέον, από την πιο πλούσια γλώσσα στον κόσμο! Δεν υπάρχει ούτε μια παραίτηση, έτσι για να σημάνει πως κάποιος έχει … φιλότιμο, πως κάποιος διαφοροποιείται από αυτή την μαυρίλα, πως διαφωνεί! Κανείς! Όλοι τους έχουν αποδεχθεί το “μαύρο” ως πολιτική έκφραση! Τέτοιος ο τρόμος τους! Ευτέλεια μόνο! Στο μονόχρωμο πρίσμα της …  Νέας … Δημοκρατίας, αυτό του μαύρου!