Φεστιβάλ γεύσεων στο Μarkopoulo Park

Καλλίδης, Αλέρτας, Ψυχούλη και Τσιοτίνης μαγειρεύουν «εκπλήξεις» στο 73ο Ελληνικό Ντέρμπι ΟΠΑΠ την Κυριακή 20 Οκτωβρίου

Τέσσερα κορυφαία ονόματα της γαστρονομίας θα πρωταγωνιστήσουν την Κυριακή 20 Οκτωβρίου στον «στίβο» γεύσεων που θα πλαισιώνει το πρόγραμμα των ιπποδρομιών στο Markopoulo Park, την ημέρα του 73ου Ελληνικού Ντέρμπι ΟΠΑΠ.
Βασίλης Καλλίδης, Διονύσης Αλέρτας και Ελένη Ψυχούλη θα μας περιμένουν όλους για να μας αποκαλύψουν μυστικά της κουζίνας μέσα από διαδραστικά μαθήματα μαγειρικής, ενώ ο Αλέξανδρος Τσιοτίνης θα επιμεληθεί το μενού στο εστιατόριο του 5ου ορόφου για να μοιραστεί μαζί μας γεύσεις που αγαπά.

«H μαγειρική είναι αγάπη και 15 λεπτά από το χρόνο σας. Ελάτε να μοιραστούμε τα πιο κρυφά της μυστικά», αναφέρει η Ελένη Ψυχούλη, προσκαλώντας μας στη γιορτή γεύσεων στο Markopoulo Park.

«Για μένα το κυριακάτικο τραπέζι είναι η επιτομή της ελληνικής γαστρονομικής μας κουλτούρας. Είναι μεγάλη μου χαρά που θα μπορέσω να μοιραστώ μαζί σας κάποιες από τις γεύσεις που αγαπάω, την Κυριακή 20 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο του 73ου Ελληνικού Ντέρμπι ΟΠΑΠ», σημειώνει ο Αλέξανδρος Τσιοτίνης.

Διασκέδαση για όλη την οικογένεια

Την Κυριακή 20 Οκτωβρίου, εκτός από γευστικές εκπλήξεις, θα έχουμε τη δυνατότητα να απολαύσουμε στο Markopoulo Park, από τις 12:00 το μεσημέρι, πολλές δραστηριότητες για όλη την οικογένεια. Τα παιδιά θα επισκεφθούν τη Μπαλονοχώρα και το Ινδιάνικο Χωριό, θα κάνουν βόλτες και μαθήματα ιππασίας με πόνυ και θα διασκεδάσουν με φουσκωτά παιχνίδια και bungee τραμπολίνα.
Εύκολη πρόσβαση και δωρεάν μεταφορά από και προς το σταθμό «Κορωπί».

Η πρόσβαση στον ιππόδρομο Αθηνών, Markopoulo Park, είναι εύκολη, καθώς απέχει μόλις 30 λεπτά από την Αθήνα και διαθέτει δωρεάν parking 5.000 θέσεων.

Για όσους δεν έχουν αυτοκίνητο, την ημέρα του 73ου Ελληνικού Ντέρμπι ΟΠΑΠ, θα πραγματοποιούνται δωρεάν δρομολόγια λεωφορείων από το σταθμό «Κορωπί» κάθε μισή ώρα από τις 12:00 μέχρι και τις 16:30 και επιστροφή από τις 12:30 μέχρι και τις 17:30.

O ΟΠΑΠ και η Ιπποδρομίες Α.Ε. υποστηρίζουν τη δράση του κοινωνικού παντοπωλείου του Δήμου Μαρκοπούλου.
Markopoulo Park | Διεύθυνση: Στησαγόρα & Ελπίδος, Μαρκόπουλο Μεσογαίας, θέση Μερέντα

Οδηγίες πρόσβασης: https://goo.gl/maps/4FdDLKZr9391ZpGk